Mobilne evse 11 kW do 1500 zł

Cav

Pionier e-mobilności
Ma ktoś tanie mobilne evse 11 kW do polecenia?
Właśnie mi podłączyli prąd w domku letniskowym, więc czasem będę potrzebował.
Z naciskiem na "czasem".
Więc im taniej tym lepiej.

Chętnie też odkupię używkę do 1000 zł.....

Cav

Pionier e-mobilności
No ja będę wyjmował.
No chyba że do Ciebie przyjadę się podładować podczas wyjazdu na morze.....

Michal

Moderator
Bywają na allegro używane teslowe UMC V1 (3 fazy 11kW i możliwe 7,2kW z jednej) za około 1500 zł. Dodaj sobie obserwowanie na frazę 1058220-00-E.

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
Tyle że pytałem o nowe za 1500 (czyli z fakturą vat i gwarancją) lub używane do 1000...

Michal

Moderator
Sprawdź na archiwum allegro - zdarzają się w okolicy 1000. Pamiętaj, że potrzebujesz czerwonej wtyczki - zdarzają się bez niej.

Bronek

Pionier e-mobilności
Tyle że pytałem o nowe za 1500 (czyli z fakturą vat i gwarancją) lub używane do 1000...
Jak nie znajdziesz to...
Przyslij kuriera to Ci opchne za tysiaka - edit:Kosztowała 1200 ale facet mi oddał 100 za ten popsuty teslowski pstryczek, jak Ci nie przypasuje odeslesz ( dam Ci np tydzień) . Stracisz z 50 zł i czas. Dane na priv. kase przlejesz jak sie zdecydujesz
Dlaczego... Bo kupie sobie z pstryczkiem na bogato albo wcale? Nie używam. To jak masa przejścówek, na wszelki wypadek i ten nie nadszedł

Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
Jak nie znajdziesz to...
Przyslij kuriera to Ci opchne za tysiaka

czy ta twoja potrafi w 3 i 1 fazę? jak się ustawia maksymalny prąd? apką? potrafi 7,2kW z jednej fazy?
pytam bo jakby cav się nie zdecydował to możę ja się skuszę?

Michal

Moderator
To ja odpowiem - każde EVSE v1:
Potrafi w 3 i w 1 fazę - zależy tylko od wtyczki (ale może zadziała też przejściówka własnej roboty z 3f na 1f).
Prąd ustawia się w aucie a nie w EVSE - tak to działa w Teslach. Tutaj nie ma oddzielnej apki ani nic.
Tak potrafi 7,2 kW z jednej fazy - 32A.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
czy ta twoja potrafi w 3 i 1 fazę? jak się ustawia maksymalny prąd? apką? potrafi 7,2kW z jednej fazy?
pytam bo jakby cav się nie zdecydował to możę ja się skuszę?
3 fazy z czerwoną wtyczką na mał siłę 16A
3 fazy 11kW 1 faza 7 kW ( tu trzeba zmienić NEMA lub przejście z 16A na 32A
EVSE przerobi

Attachments

• 20220324_101315_copy_800x547.jpg
    20220324_101315_copy_800x547.jpg
    147,8 KB · Liczba wyświetleń: 16
Last edited: