I jak robię trasę 1000km to Ok 2 / 2,5 godziny dluzej niż spalinowym…
Zarek1988 Posiadacz elektryka 4 Dec 2021 #41 I jak robię trasę 1000km to Ok 2 / 2,5 godziny dluzej niż spalinowym…
E ELuk Pionier e-mobilności 4 Dec 2021 #42 Moim zdaniem coś jest nie tak. Takie ładowanie jak podajesz jest dramatycznie wolne jak na Teslę LR i dla mnie byłoby nieakceptowalne. Ja na trasie do Lugano (ok. 1200 km) robię 3 postoje, to ok 1,5 godziny na ladowanie.
Moim zdaniem coś jest nie tak. Takie ładowanie jak podajesz jest dramatycznie wolne jak na Teslę LR i dla mnie byłoby nieakceptowalne. Ja na trasie do Lugano (ok. 1200 km) robię 3 postoje, to ok 1,5 godziny na ladowanie.
V Voyt_eck Nowy na Forum 26 Mar 2022 #44 Z innej beczki Czy sytuacja w której w Regencie nie widać info o dostępności (0/0 się pokazuje) to norma czy coś przejściowego?
Z innej beczki Czy sytuacja w której w Regencie nie widać info o dostępności (0/0 się pokazuje) to norma czy coś przejściowego?
ciastek Pionier e-mobilności 26 Mar 2022 #45 Voyt_eck said: Z innej beczki Czy sytuacja w której w Regencie nie widać info o dostępności (0/0 się pokazuje) to norma czy coś przejściowego? View attachment 4706 Click to expand... Faktem jest, że obydwa słupki działają mimo 0/0 w aplikacji. Last edited: 26 Mar 2022
Voyt_eck said: Z innej beczki Czy sytuacja w której w Regencie nie widać info o dostępności (0/0 się pokazuje) to norma czy coś przejściowego? View attachment 4706 Click to expand... Faktem jest, że obydwa słupki działają mimo 0/0 w aplikacji.