Supercharger Warszawa Hotel Regent przy Belwederskiej

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Szczecin struga, i w Niemczech w kierunku, w którym jeżdżę - Wiesenstraße 7, 15711‎ Königs Wusterhausen i w bad saulgau na południu Niemiec niedaleko jeziora bodenskiego. Po drodze jest dużo, jednak jeszcze nie wszystkie ogarnąłem. Wiem, że większość ma DC 50kW

Zarek1988

Posiadacz elektryka
W Szczecinie są darmowe ładowarki od WFOŚ, np przy urzędzie miasta. W Poznaniu np na Lidlach jest darmowe ładowanie. W naszych okolicach jest słabo (na południe od Szczecina)

t3sla4sun

Zadomawiam się
@Zarek1988 No akurat w okolicach Poznania, to NIEMCY finansują darmowe ładowanie dla Polaków w 100%.
Są 4 LIDLE z darmowym ładowaniem i 1 Kaufland. Jeszcze Energa miała 4 stanowiska do ładowania, ale sobie Morawiecki "zamknął" je do odwołania i teraz ładowarki od roku stoją i nic nie robią.
Nawet za kasę nie można się tam naładować.

ELuk

Pionier e-mobilności
Zarek1988 musisz zgłosić to wolne ładowanie do serwisu. Ja na SuCh w trasie v3 zaczynam prawie 250, jak mi spada poniżej 100 to kończę ladowanie. Na starszych SuCh średnią ładowania mam ok 90-100.
Mam co prawda auto z baterią panasonic, ale twoje auto nie powinno znacząca się różnic.

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Właśnie chyba Daniel Markiewicz wrzucił wykres jak się ładuje moja bateria (Chiny, LR q3 z bateria LG) i wychodzi na to, że to w nich norma…🤷🏽

Last edited: