to zależy od ustawień w opcjach auta. jak go deaktywujesz w opcjach to nie będzie działać, jak aktywujesz to będzie działać aż go wyłączyszCzy wartownik podczas jazdy działa cały czas czy musze go włączać przed jazda?
mam nadzieje ze sie nagralo ladnie?Jakaś kretynka dzisiaj uszkodziła naszą TM3 i uciekła …
się właśnie nie nagrało. Tesla uznała że nic się nie stało a żona uznała że Tesla nagra :-(mam nadzieje ze sie nagralo ladnie?
Ja mam wlaczonego wartownika i parkujac w dziwnych miejscach ogladam potem eventy bo mi pokazuje ze byly.. stweirdzam ze zyjemy jeszcze w troche dzikim krajupatrzac na reakcje ludzi na stojaca Tesle.. jakos do nowych X5 nikt do srodka nie zaglada i nie zostawia odciskow rak na szybach
Czyli lepiej zamontować jakaś dodatkowa kamerkę? Czy nie włączony był wartownik? Czy gdzie szkoda była?’się właśnie nie nagrało. Tesla uznała że nic się nie stało a żona uznała że Tesla nagra :-(
A Policja uznała ... zobaczymy co uzna ale że szkoda mała to raczej nie oczekuję cudów
Czy nie włączony był wartownik?
Czyli był włączony, ale nie zapisał zdarzenia. Mi też dźgnięcia drzwiami nie zapisał.Tesla uznała że nic się nie stało
Jak coś się dzieje to pamiętajcie zawsze nacisnąć klakson - wtedy na pewno zapiszeCzyli był włączony, ale nie zapisał zdarzenia. Mi też dźgnięcia drzwiami nie zapisał.