ciastek

Pionier e-mobilności
Wartownik (alarm) nie działa podczas jazdy. Masz na myśli rejestrator.
Raz go włączysz, to pozostanie włączony - czerwona kropka na ikonce.

solik

Pionier e-mobilności
Jakaś kretynka dzisiaj uszkodziła naszą TM3 i uciekła …
mam nadzieje ze sie nagralo ladnie?

Ja mam wlaczonego wartownika i parkujac w dziwnych miejscach ogladam potem eventy bo mi pokazuje ze byly.. stweirdzam ze zyjemy jeszcze w troche dzikim kraju :) patrzac na reakcje ludzi na stojaca Tesle.. jakos do nowych X5 nikt do srodka nie zaglada i nie zostawia odciskow rak na szybach

pawlaczynski

Fachowiec
mam nadzieje ze sie nagralo ladnie?

Ja mam wlaczonego wartownika i parkujac w dziwnych miejscach ogladam potem eventy bo mi pokazuje ze byly.. stweirdzam ze zyjemy jeszcze w troche dzikim kraju :) patrzac na reakcje ludzi na stojaca Tesle.. jakos do nowych X5 nikt do srodka nie zaglada i nie zostawia odciskow rak na szybach
się właśnie nie nagrało. Tesla uznała że nic się nie stało a żona uznała że Tesla nagra :-(
A Policja uznała ... zobaczymy co uzna ale że szkoda mała to raczej nie oczekuję cudów

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja mam jedno nagranie którego w żaden sposób nie mogę usunąć. To nagranie z warsztatu, jak mi przegub smarowali. Jest w pamięci auta. Po skasowaniu/formatowaniu itp. pojawia się Ponownie.
Może coś tam mechanik ruszył? I to była jakaś większa ingerencja? Warta utrwalenia.?

SkropMe

Zadomawiam się
się właśnie nie nagrało. Tesla uznała że nic się nie stało a żona uznała że Tesla nagra :-(
A Policja uznała ... zobaczymy co uzna ale że szkoda mała to raczej nie oczekuję cudów
Czyli lepiej zamontować jakaś dodatkowa kamerkę? Czy nie włączony był wartownik? Czy gdzie szkoda była?’