Dołożenie haka do modelu 3

Jac3k

Posiadacz elektryka
Jaki dokładnie montowałeś?
Brinka. Gniazdo 13 Pin jest chowane. Wszystko zamontowane bez żadnego problemu. Z wypiętym hakiem nic nie widać.

78E92A72-458C-4E75-9BB6-55B0EB77F37C.jpeg
04A431F5-2A5D-42D4-972C-3DCFBE05AD51.jpeg

Jac3k

Posiadacz elektryka
Jak wygląda kwestia czujników parkowania?
Rozumiem, że montaż zgodnie z wcześniejszą informacją w Gliwicach?
Sprawdzę jutro czujniki. Ale to pewnie standard jak z hakiem zakładanym w Tesli. Tu się nic nie różni.
Tak, w Gliwicach.

Dmitry

Zadomawiam się
Nie, mówiliśmy że tego nie da się zrobić. Bagażnik na rowery nie potrzebuje wpisu w dowodzie. Tym hakiem nie możesz nic ciągnąć.
"nie możesz" czy "nie powinieneś"? Potrzebowałby haka na rowery, ale też żeby z lokalnego składa przywieźć cement, czy kamen czy piasek. Nie potrzebuje Autopilota na 3km. Czy tesla będzie jechała i ciągnęła?. Czy komputer wyczuje i nie pozwoli ruszyć? Jak to wygląda?

Jac3k

Posiadacz elektryka
"nie możesz" czy "nie powinieneś"? Potrzebowałby haka na rowery, ale też żeby z lokalnego składa przywieźć cement, czy kamen czy piasek. Nie potrzebuje Autopilota na 3km. Czy tesla będzie jechała i ciągnęła?. Czy komputer wyczuje i nie pozwoli ruszyć? Jak to wygląda?
Taki zaawansowany to on nie jest. Na haku masz takie dwa bolce które uniemożliwiają skręcanie się przyczepy. Ja je spiłowałem. Idąc takim tokiem to bez prawa jazdy tez możesz jeździć 😜

apacz

Nowy na Forum
Sprawdzę jutro czujniki. Ale to pewnie standard jak z hakiem zakładanym w Tesli. Tu się nic nie różni.
Tak, w Gliwicach.
Z czujnikami chodzi mi o to czy nie pikają po założeniu bagażnika z rowerami? Z tego co wiem przy fabrycznym haku jest opcja trailer mode w menu, która m.in je dezaktywuje.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Z czujnikami chodzi mi o to czy nie pikają po założeniu bagażnika z rowerami? Z tego co wiem przy fabrycznym haku jest opcja trailer mode w menu, która m.in je dezaktywuje.
Dzisiaj testowałem bagażnik. Nic nie pika ale tryb trailer mode nie aktywuje się przy bagażniku. Działa tylko z przyczepą co jest napisane w instrukcji. Autopilot i kamerki wsteczne działają normalnie.

98E89F9C-A096-4E5E-8F17-A2A724C0A1FD.jpeg

F6C8C009-87EB-4387-AEBE-51253ACD6731.png