Dołożenie haka do modelu 3

Jac3k

Posiadacz elektryka
To masz tylko na wiązkę. Nie ma opcji nic się stac z wiązką. Ryzyko jest praktycznie żadne. Ja jestem bardzo zadowolony. Oni robili już kilka Tesli i maja w tym doświadczenie. Jak na bagażnik rowerowy to jest to super rozwiązanie.

slawexxx44

Nowy na Forum
Jasne, Omega Group.
Oni mają to opanowane. Kika godzin zajmuje im montaż
Mam jeszcze pytanie, bo mnie dziś wystraszono. Czy przy przewożeniu rowerów na haku można wyłączyć tylne czujniki parkowania w każdym modelu 3? Posiadam model performance i dziś mi powiedziano, że przez to czujniki z tyłu się nie wyłączą. Przez to, że hak tutaj w ogóle nie był przewidziany. Byłbym wdzięczy za informacje.

ciastek

Pionier e-mobilności
Oddzielnym tematem jest informacja rozpowszechniana w 2021Q4 przez serwis Tesli, że choć obecnie hak musi być zamówiony razem z samochodem, to w 2022 pojawi się możliwość dołożenia haka do wcześniej zakupionego auta. Jak widać ta możliwość jeszcze się nie pojawiła.
Pytałem ostatnio w serwisie o możliwość dołożenia haka do posiadanego Modelu 3 - nic się nie zmieniło, nadal nie ma takiej opcji.

slawexxx44

Nowy na Forum
Mozna wylaczyc piszczenie, ja mam wylaczone bo jest w tesli nieprzydatne, piszczy nawet jak jezdzisz w korku.
jak Ty to zrobiłeś? bo w takim razie byłbym trochę spokojniejszy. w piątek mam zakładać hak Brinka ale nie chciałbym wychodzić z siebie przy przewożeniu rowerów :)