slawexxx44
Nowy na Forum
czy ktoś może dać namiary na wspomnianą firmę w Gliwicach?
Jasne, Omega Group.czy ktoś może dać namiary na wspomnianą firmę w Gliwicach?
dzięki! montaż już zamówionyJasne, Omega Group.
Oni mają to opanowane. Kika godzin zajmuje im montażomega
www.omega.auto.pl
Mam jeszcze pytanie, bo mnie dziś wystraszono. Czy przy przewożeniu rowerów na haku można wyłączyć tylne czujniki parkowania w każdym modelu 3? Posiadam model performance i dziś mi powiedziano, że przez to czujniki z tyłu się nie wyłączą. Przez to, że hak tutaj w ogóle nie był przewidziany. Byłbym wdzięczy za informacje.Jasne, Omega Group.
Oni mają to opanowane. Kika godzin zajmuje im montażomega
www.omega.auto.pl
Pytałem ostatnio w serwisie o możliwość dołożenia haka do posiadanego Modelu 3 - nic się nie zmieniło, nadal nie ma takiej opcji.Oddzielnym tematem jest informacja rozpowszechniana w 2021Q4 przez serwis Tesli, że choć obecnie hak musi być zamówiony razem z samochodem, to w 2022 pojawi się możliwość dołożenia haka do wcześniej zakupionego auta. Jak widać ta możliwość jeszcze się nie pojawiła.
jak Ty to zrobiłeś? bo w takim razie byłbym trochę spokojniejszy. w piątek mam zakładać hak Brinka ale nie chciałbym wychodzić z siebie przy przewożeniu rowerówMozna wylaczyc piszczenie, ja mam wylaczone bo jest w tesli nieprzydatne, piszczy nawet jak jezdzisz w korku.