Mój elektryk dla firm/JDG ścieżka leasing - wsteczna możliwość uzyskania dopłaty

krzyss

Pionier e-mobilności
No to moja droga do wstecznego leasingu przebiega na razie wzorcowo.
Oryginaly dokumentow wysylam do Santandera i skladaja wniosek do BOS.
Naprawde nie wierze ze to sie dzieje, jak na PV nic sie nie udalo uzyskac to odpuscilem sobie szarpanie a tu samo to sie toczy 🤩

Michal

Moderator
Aż napisałem do obsranego PKOleasing, żeby też się rozeznali w temacie, bo może też jestem w stanie się załapać... Ale w nich to nie wierzę, bo to dziadostwo jak za komuny...

JareG

Pionier e-mobilności
Aż napisałem do obsranego PKOleasing, żeby też się rozeznali w temacie, bo może też jestem w stanie się załapać... Ale w nich to nie wierzę, bo to dziadostwo jak za komuny...
Obsrany to jest IdeaGetinLeasing, bo ciule jeszcze nawet umowy z BOŚ nie podpisali.. o wstecznym dofinansowaniu to pewnie można zapomnieć 🤬

Pozdrawiam

Michal

Moderator
A próbowali Cię dwa razy oszukać? Raz na ubezpieczeniu, i drugi raz na podwyższeniu marży potajemnie?

JareG

Pionier e-mobilności
A próbowali Cię dwa razy oszukać? Raz na ubezpieczeniu, i drugi raz na podwyższeniu marży potajemnie?
Mnie? W sumie to tak, była jakaś taka akcja że centrala mi podesłała inny (wyższy) harmonogram niż dostałem na umowie..

Pozdrawiam

Michal

Moderator
Czyli jednak nie tylko PKO to bagno... Tylko wszyscy.