danielm

Pionier e-mobilności
Wsadziłem innego i działa. Może aktualizacja coś pomoże - sprawdzę ja się pokaże. Dawno nie było. Ostatnio mapy nowe i nic więcej. A jeszcze z miesiac czy dwa temu to co tydzień coś nowego było do wgrania.
2019-2020 to co 2 tygodnie dostawaliśmy cuda na kiju. w grudniu 2020 wstawiłem sobie modem lte do garażu i od tego czasu przez 4 miesiące nie dostałem nic sensownego a potem tylko drobiazgi. Elon przerzucił wszystkie siły na FSD i na system do nowych S/X

Darek1

Posiadacz elektryka
tesla sie nie bawi w takie rozróżniania :) sr to lr z mniejszą baterią i jednym mniej silnikiem :)
Trochę Tesla się jednak bawi w rozróżnianie. Oprócz różnic w napędzie i baterii w RWD masz okrojone audio. Kiedyś nie było grzanych foteli z tyłu. Performance ma kilka dodatkowych drobiazgów

danielm

Pionier e-mobilności
Trochę Tesla się jednak bawi w rozróżnianie. Oprócz różnic w napędzie i baterii w RWD masz okrojone audio. Kiedyś nie było grzanych foteli z tyłu. Performance ma kilka dodatkowych drobiazgów
tylko że te fotele są grzane z tyłu zawsze, tylko programowo masz wyłaczoną opcje :). co do okrojonego audio to się zgadzam choć w 2019 gdy ja kupowałem swoje dostałem wszystkie głośniki, też tylko wyłaczone programowo. no i różnicą jest też brak świateł przeciwmgłowych w RWD mimo że ja je w swoim 2019 posiadam

danielm

Pionier e-mobilności
Teraz tyl już jest grzany.
Masz też subwoofer?
Podobno są wszystkie głośniki zainstalowane oprócz subwoofera
a widzisz, skleroza, subwoofera brak, pozostałe głośniki mam. w wersji poliftowej w 2021 przestali na tylnej półce montować dodatkowe głośniki w RWD, więc tylną półke też mają w dwóch rodzajach, żeby je dołożyć trzeba wycinać otwory

Kmicin

Zadomawiam się
a widzisz, skleroza, subwoofera brak, pozostałe głośniki mam. w wersji poliftowej w 2021 przestali na tylnej półce montować dodatkowe głośniki w RWD, więc tylną półke też mają w dwóch rodzajach, żeby je dołożyć trzeba wycinać otwory
To ile w wersji po Fl mamy głośników w Rwd?