Ja 09.2021 za 2300…Kupowalem w 06.2021 za 2300, cena 2800 jest od 10.2021?
chyba nie spadla, ale jak za sprzet tej klasy jest niezla. Chinskie cos kosztuje 2200.-
A nie chciałeś kupic norweskiego EASEE? Ja mam i to jest obłędny sprzęt.Ja zamówiłem normalnie w sklepie Tesli Wall Connector Gen 3, przyszedł po 2 tygodniach. Wisi już zamontowany. Problem w tym, że jeszcze nie mam auta 😜 Miało być w maju, teraz pokazuje sierpień - październik. TMY LR. Mieszkam w Norwegii
Bardziej mi się opłacało brać od TesliA nie chciałeś kupic norweskiego EASEE? Ja mam i to jest obłędny sprzęt.
A masz do tego sterowanie w zależności od ceny prądu?Bardziej mi się opłacało brać od Tesli
No takich fajerwerków chyba nie mam. Wiem, że jest jakieś sterowanie przez WiFi, ale będę się bawił jak przyjdzie autoA masz do tego sterowanie w zależności od ceny prądu?
Zwróć uwagę na to, szczególnie w Norwegii gdzie cena za prąd się zmienia co minutę. Możesz zapłacić 0,03 kr i 5 kr za 1kWh w ciągu tego samego dnia.No takich fajerwerków chyba nie mam. Wiem, że jest jakieś sterowanie przez WiFi, ale będę się bawił jak przyjdzie auto
nie do końca, korzystając nawet z mobilnej ładowarki dostarczonej z teslą i ustawiając w aplikacji godziny w których obowiązuje tania taryfa można osiągnąć to samoTak jak mówi @poochaty, warto mieć "smart" wallboxa (w UK to wymóg od 1 lipca). Mam w nim ustawionego operatora, potem jego taryfę i "mówię"ładowarce z apki: ładuj tylko w taniej taryfie i podpinam kabel do samochodu. Resztą zajmuje się wallbox, tj. zaczyna ładowanie kiedy startuje tania taryfa.
No ale to chyba śpiewka przyszłości w PL...