Frunk

Cav

Pionier e-mobilności
Mieszkam przy granicy z Czechami i mam dobrych znajomych po drugiej stronie, którzy często są u mnie w mieście. Ogarniałem im zakup Smarta EQ we Wrocku, więc jakby trzeba było coś ściągnąć z CZ to nie ma problemu ;)
Potrzebowałbym to w ciągu tygodnia, więc w ten sposób raczej się nie uda.
Zobaczymy, może wyślą do Polski.
Albo zrobię sobie wycieczkę nieco naookoło (przez Czechy i tak jadę) i sam od nich odbiorę.

Cav

Pionier e-mobilności
Ale też cena x2...
Zobaczymy, może z tych Czech dadzą radę mi wysłać.
Niestety, wtedy też cena rośnie do 41 Eur za sztukę, więc odpada.
Meva też nie ma w ofercie wariantu o odpowiedniej wysokości.

jarry

Zadomawiam się
@Cav a co byś powiedział na krótkoterminową pożyczkę tych uchwytów? prawdopodobnie by się udało je zeskanować do druku 3D, ja nie mam możliwości ale córka ma znajomych którzy mają oprzyrządowanie

JareG

Pionier e-mobilności

Cav

Pionier e-mobilności
@Cav a co byś powiedział na krótkoterminową pożyczkę tych uchwytów? prawdopodobnie by się udało je zeskanować do druku 3D, ja nie mam możliwości ale córka ma znajomych którzy mają oprzyrządowanie
A skąd jesteście?

Cav

Pionier e-mobilności
Więc chciałbyś to wysyłać w obie strony, a ja miałbym demontować w tym celu całość frunka?
Chyba nie ma to wielkiego sensu przy takiej cenie.......

jarry

Zadomawiam się
o demontowaniu nie myślałem, raczej o wysyłce w obie strony pod warunkiem że leży ci to jakoś w szufladzie czy na innym biurku

Cav

Pionier e-mobilności
Ale ja to zamówiłem pod konkretną potrzebę, jak tylko przyjdzie, to wkładam i jadę w trasę...