Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Bronek

Pionier e-mobilności
Zostawiłem silowniki z zestawu który nie pasował. Przycisk w innym miejscu nie na klapie a przy górnej kraswędzi bagażnika.
Kicka nie brałem, bo nawet jak mialem w autach to nie korzystałem.
Trzeba lub nie?? ale wywaliłem te duże odbojniki a te mniejsze skręciłem na maksa.
errata:
12v +, nie jak zalecają z przodu a spod tyłka prawego tylnego pasażera.
Aby zrobić przycisk na klapie wystarczy zdublować ten orginalny klapy z nad tablicy ( nie będzie tylko programował)
Ten zestaw pozwala zamknąć z ekranu Tesli tylko po wciśnięciu hamulca ( zabezpieczenie).Nie czytalem instrukcji i maly włos bym rozbierał aby sprawdzić dlaczego nie działa Uff , przeczytalem
po całej robocie i w samą porę ..

Last edited:

Poldek

Fachowiec
Dzisiaj mocno grzeje słońce
w samochodzie mam 53° i się zastanawiam czy by nie przykryć tego ekranu dotykowego
czy uzywacie osłony na ekran?
a wyjaśniło się trzeba wyłączyć Sentry to włącza się ta ochrona przed przegrzaniem chyba nie znam tak dobrze instrukcji

krzyss

Pionier e-mobilności
Zostawiłem silowniki z zestawu który nie pasował. Przycisk w innym miejscu nie na klapie a przy górnej kraswędzi bagażnika.
Kicka nie brałem, bo nawet jak mialem w autach to nie korzystałem.
Trzeba lub nie?? ale wywaliłem te duże odbojniki a te mniejsze skręciłem na maksa.
errata:
12v +, nie jak zalecają z przodu a spod tyłka prawego tylnego pasażera.
Aby zrobić przycisk na klapie wystarczy zdublować ten orginalny klapy z nad tablicy ( nie będzie tylko programował)
Ten zestaw pozwala zamknąć z ekranu Tesli tylko po wciśnięciu hamulca ( zabezpieczenie).Nie czytalem instrukcji i maly włos bym rozbierał aby sprawdzić dlaczego nie działa Uff , przeczytalem
po całej robocie i w samą porę ..

Ten guzik do zamykania w dziwnym miejscu jednak, mozna dostac po glowie, ale gracji zamykania zazdroszcze, oryginalny zestaw jest do du…

Bronek

Pionier e-mobilności
Można ustawiać : wysokość , szybkość i siłę

Jest lekkie opóźnienie, ostatecznie jak pisałem , aby nie pchać jeszcze jednego kabla w ten gumowy peszel ( ciężka sprawa , balem się że urwę ten najważniejszy, choć puściłem wszystkie trytki), można korzystać z przycisku klapy lub go zdublować .Do tego spowolnić zamykanie.
Sprawdziłem jak wali "po łbie" , ok zatrzymuje się bez potrzeby cucenia
Jest ok.
Chińczyki owijają w szmacianą taśmę ta kiepsko nawet po oleju daje się przepychać.
Tesla to konstrukcja jak cep, tylko że łatwiej rozbieralna jest :)
Nie tylko jak wpadlem na tą lokalizację przycisku

Last edited:

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Można ustawiać : wysokość , szybkość i siłę

Jest lekkie opóźnienie, ostatecznie jak pisałem , aby nie pchać kabla w ten gumowy peszel ( ciężka sprawa , balem się że urwę ten najważniejszy, choć puściłem wszystkie trytki), można korzystać z przycisku klapy lub go zdublować .Do tego spowolnić zamykanie.
Sprawdziłem jak wali "po łbie" , ok zatrzymuje się bez potrzeby cucenia
Jest ok.
Chińczyki owijają w szmacianą taśmę ta kielsko nawet po oldju daje się przepychać.
Tesla to konstrukcja jak cep, tylko że łatwiej rozbieralns :)
Brawo @Bronek ! Dostajesz odznakę Smerfa Pracusia!
Pracu%3F.jpg

Michal

Moderator
Ja głosuję na pomysłowego Bronkomira ;)
216964e68943f6b475ac6204ba983a62~2.jpg