pawcjo

Posiadacz elektryka
Przód jest nowocześniejszy, smuklejszy, a zwłaszcza nawiewy w hybrid wyglądają dużo gorzej niż ten ciekawy plastik w EV.

Attachments

• Screenshot_20220809-123324_Gallery.jpg
    Screenshot_20220809-123324_Gallery.jpg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 19

Jobski

Fachowiec
Byłem zobaczyłem i chwilę pogadałem ze swoim handlowcem.
IMG_20220809_121250.jpg
Z zewnątrz wygląda na malutki, przesiadam się z Grand C4 Spacetourer więc to pewnie też potęguje wrażenie (Z tego to się akurat cieszę bo będę w najbliższym czasie musiał często jeździć do centrum Krakowa, znalezienie miejsca dla C4 to wyzwanie, tu powinno być łatwiej). Ale w środku jest jest sporo miejsca, mały nie jestem ale za sobą bez problemów usiadłem. Ekrany widać, że mniejsze niż w EV6 ale czytelność jest ok.
To jest jeden z 4 które dostali w miejsce zamówionych e-Niro, L-ka taka lekko zmodyfikowana (wersja nie do zamówienia normalnie). Z tego co na szybko zauważyłem miał ładowarkę indukcyjna i chyba audio Harman&Kardon ale nie miał np. HUD-a.

Cyrkiel

Zadomawiam się
Byłem zobaczyłem i chwilę pogadałem ze swoim handlowcem.
View attachment 6247
Z zewnątrz wygląda na malutki, przesiadam się z Grand C4 Spacetourer więc to pewnie też potęguje wrażenie (Z tego to się akurat cieszę bo będę w najbliższym czasie musiał często jeździć do centrum Krakowa, znalezienie miejsca dla C4 to wyzwanie, tu powinno być łatwiej). Ale w środku jest jest sporo miejsca, mały nie jestem ale za sobą bez problemów usiadłem. Ekrany widać, że mniejsze niż w EV6 ale czytelność jest ok.
To jest jeden z 4 które dostali w miejsce zamówionych e-Niro, L-ka taka lekko zmodyfikowana (wersja nie do zamówienia normalnie). Z tego co na szybko zauważyłem miał ładowarkę indukcyjna i chyba audio Harman&Kardon ale nie miał np. HUD-a.
Czyli dla tych co mieli anulowane zamówienia na eniro są jakieś okrojone wersje?

Jobski

Fachowiec
Czyli dla tych co mieli anulowane zamówienia na eniro są jakieś okrojone wersje?
Nie tyle okrojone co "specjalne", nie pamiętam czy to było dla kogoś kto zamawiał L czy XL. W każdym razie wyposażenie jest tak po środku między obiema wersjami.

Jobski

Fachowiec
I jak chcecie wiedzieć wcześnie,j że auto trafiło na produkcje to piszcie zapytania do KIA.
Handlowiec powiedział mi, że oni dostają tylko informację jak już jest wyprodukowane i następnie jak już jest na składzie celnym.