Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Szymek

Fachowiec
Wiem, ale mała adrenalinka się wkradła w związku z odbiorem auta ;)
U mnie tez najgorszy był właśnie ten rollercoaster - nie odbieram w Q3, za chwile ooo jest VIN i telefony z Tesli, a po trzech dnia nie ma VINu. Skończyło się na tym ze Pani z Tesli twierdzi ze moje auto płynie spóźnionym transportem i będzie w połowie października. Trochę w to nie wierze a trochę mam nadzieje bo faktycznie VIN ktory przez chwile mialem jest na tym statku i statek płynie do Zeebruge (eta 15.10). Z drugiej strony gdyby to auto miało by być moje to dlaczego zabrali VIN?!

krzyss

Pionier e-mobilności
Ma ktoś może numer na który da się dodzwonić, dzisiaj siedzę na słuchawce druga godzinę... Mam termin, jest wszystko ustalone jedynie chce dogadać godzinę. ( O ile auto będzie...)
Wyluzuj, dostaniesz ta godzine blizej terminu.

krzyss

Pionier e-mobilności
No termin jest dość bliski i chce jak człowiek sobie to wszystko zaplanować
dowiesz sie godzine, a oni Ci na dzien przed napisza zebys wpadl za trzy dni bo nie moga auta wydac bo nie moga go znalezc ;)
Juz sie takie jaja dzialy ze naprawde lepiej poczekac…

SkropMe

Zadomawiam się
Ja jeszcze nie mam żadnych informacji o kurierze, na aplikacji data 27. Obstawiam że czekają z wysłaniem aż lora przyjedzie czyli pewnie z Glovis Crystal

Lupin

Zadomawiam się
Ja jeszcze nie mam żadnych informacji o kurierze, na aplikacji data 27. Obstawiam że czekają z wysłaniem aż lora przyjedzie czyli pewnie z Glovis Crystal
Rejestrujesz sam, czy bierzesz auto w leasing? Podejrzewam, że mogli wysłać tylko do leasingowanych