Lakier Tesla Model 3 LR 2021 :(

podicool

Zadomawiam się
Spotyka się dwóch inżynierów jeden z Audi a drugi z Tesla. I rozmawiają o testach jakości swoich produktów . Inżynier z audi chwali się ,ze maja taki test z kotem . Jak zamkną kota na noc w audi i kot się udusi to auto jest Ok. Inżynier Tesla mówi ze maja coś podobnego jak po nocy kot jest nadal w Tesla to znaczy ze jest dobrze zrobiona.

Bronek

Pionier e-mobilności
Spotyka się dwóch inżynierów jeden z Audi a drugi z Tesla. I rozmawiają o testach jakości swoich produktów . Inżynier z audi chwali się ,ze maja taki test z kotem . Jak zamkną kota na noc w audi i kot się udusi to auto jest Ok. Inżynier Tesla mówi ze maja coś podobnego jak po nocy kot jest nadal w Tesla to znaczy ze jest dobrze zrobiona.
O ile go Tesla nie pogryzie albo kot jej nie podrapie. Jak właściciel włączy "DOG Mode" Nie ma KOT MODE ;-(

Trzeba pamietać, że opcje dla dziecka i psa oraz kempingowa , to są od niedawna i na wniosek właścicieli. Audi tego nie zrobi.

krzyss

Pionier e-mobilności
Następny zakup będzie biały , po co wydawać 5000 na lakier który schodzi po 2 miesiącach . Lepiej go traktować jak podkład zabezpieczający pod folie w dowolnym kolorze jaki ci się podoba i można zmieniać jak ci się znudzi lub zmienia się trędy .
W bialym nic nie schodzi... nuda

podicool

Zadomawiam się
O ile go Tesla nie pogryzie albo kot jej nie podrapie. Jak właściciel włączy "DOG Mode" Nie ma KOT MODE ;-(

Trzeba pamietać, że opcje dla dziecka i psa oraz kempingowa , to są od niedawna i na wniosek właścicieli. Audi tego nie zrobi.
Ja bym jeszcze ten kawał zmodyfikował , jak na tesla po nocy będzie lakier to jest Ok ;)

Bartosz

Pionier e-mobilności
Jak już o Audi rozmawiamy. Byłem wczoraj w firmie detalingowej w sprawie zabezpieczenia progów i właściciel opowiadał, że niedawno oklejał progi w Audi Q7, bo po przejechaniu 3000 km z nadkoli i obu progów zlazł cały lakier, tak że ten tego…

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Następny zakup będzie biały , po co wydawać 5000 na lakier który schodzi po 2 miesiącach . Lepiej go traktować jak podkład zabezpieczający pod folie w dowolnym kolorze jaki ci się podoba i można zmieniać jak ci się znudzi lub zmienia się trędy .
Tym tokiem myślenia - w Teslach odpadają dachy, zderzaki i w ogóle wszystko. Więc kup wersję kabrio bez zderzaków i wszystkiego.

Jak będziesz traktował każdą usterkę jako regułę, nic nie kupisz i oszczędzisz kupę forsy :)

krist

Posiadacz elektryka
Jak już o Audi rozmawiamy. Byłem wczoraj w firmie detalingowej w sprawie zabezpieczenia progów i właściciel opowiadał, że niedawno oklejał progi w Audi Q7, bo po przejechaniu 3000 km z nadkoli i obu progów zlazł cały lakier, tak że ten tego…
Ja byłem wczoraj w audi, przejeżdzałem obok, myślę zobacze te etrony. No i zobaczyłem. Ja wiem że Tesla ma lepsze baterie, jest bardziej wydajna, i wogóle , o osiągach nie ma co zaczynać. Ale moim zdaniem to w Audi szybciej nauczą się (albo kupią od kogoś) wydajne napędy i baterie, niż Tesla zbliży sie do tego poziomu wykończenia samochodu. To jest przepaśc jakościowa. Śmiać mi się chce na te teksty o byciu "premium" Tesli. To jest taki FIAT samochodów elektrycznych, przypomne że to właśnie włosi pierwsi zastosowali common rail, i mieli świetne silniki benzynowe o kodzie FIRE, no i wykończenie w kratkę.