Co tu jest nie tak? Pytam, bo u mnie szpary frunka nie są równe, zgłosiłem przy odbiorze, ale powyżej jakakolwiek różnica lewo/prawo może być kwestią słońca po lewej.Tesla jest bardzo ludzka. Nie ma dwóch identycznych egzemplarzy. Ad maska to u mnie z lewej. W białych nawet na ich reklamie to widać
mają to w d.. pie i wiekszość ludzi też to ma. To u nas w Europie ceni się w samochodach pierdoły i rokokoko. Tam gdzie samochody nie są wykładnią statusu czy wyrzeczeniem, bo są tańsze, takie pierdoły nie mają wielkiego znaczenia. A na pewno nie są powodem braku snu.
View attachment 766View attachment 767
Nie strach oklejać przy tak słabym lakierze, jak odejdzie to z farbą?Ja zamówiłem oklejenie całego auta, komplet już wyciętej pod wymiar folii PPF 6 tysięcy, usługa oklejenia 2, witamy na podkarpaciu![]()
Podkarpacie, jak Podkarpacie ale moim zdaniem oklejanie Tesli ma bardzo pozytywny aspekt ochronny.premium pełną gębąJa zamówiłem oklejenie całego auta, komplet już wyciętej pod wymiar folii PPF 6 tysięcy, usługa oklejenia 2, witamy na podkarpaciu
![]()
Staram się nie popadać w skrajności. Mogę poświecić 15 minut na umycie samochodu.uuuuuu community detailerów zaraz Cię zje za nieużywanie metody dwóch wiaderek!
Jaki był oryginalny kolor?Podkarpacie, jak Podkarpacie ale moim zdaniem oklejanie Tesli ma bardzo pozytywny aspekt ochronny.
Ja okleilem caly samochod folia w K-cach za 6800 brutto.
A przy okazji wyglada chyba calkiem fajnie. 😁
Pisalem juz wczesniej najlepszy - Bialy.Jaki był oryginalny kolor?
Następny zakup będzie biały , po co wydawać 5000 na lakier który schodzi po 2 miesiącach . Lepiej go traktować jak podkład zabezpieczający pod folie w dowolnym kolorze jaki ci się podoba i można zmieniać jak ci się znudzi lub zmienia się trędy .Pisalem juz wczesniej najlepszy - Bialy.