Cześć

Czytam forum od dawna ale nie rejestrowałem się do tej pory. Moja EV6 już zarejestrowana, dostałem od Arvala jakiś dokument o tytule potwierdzenie dostawy. Kia mówi ze auto fizycznie na placu ale ze czekają aż im Arval zapłaci i wyślę dokumenty.
Czy ktoś był w podobnej sytuacji i umie ocenić ile trwa od momentu otrzymania potwierdzeniami Arvala ze auto zarejestrowane do momentu kiedy auto jest wydane?
Moja przygoda i moje auto to EV6, czarne GT-line AWD, zamawiałem w Arvalu we wrześniu i miała być na Październik… 2021

Potem co miesiąc słyszałem ze będzie za miesiąc
Miałem auto „tymczasowe” ale nie dostałem go po obiecanych 3 dniach od zgłoszenia zapotrzebowania (sprzedałem stare auto w listopadzie) tylko po jakiś 3 miesiącach. Przez 3 miesiące jeździłem Peugeotem e-2008, nie przepadałem za tym autem choć miało zaletę bycia elektrykiem. Potem dostałem Ceed-a w dieslu z manualem i płaciłem tyle ile będę płacił za EV6 a jeździło toto jeszcze gorzej
Miesiąc temu im go oddałem i wziąłem z innej firmy Sportage z automatem i przyznam ze jeździ się fajnie, szczególnie ze za ta sama cenę.