mako
Zadomawiam się
Ja zamówiłem z pompą i dostałem info o tym że się wyprodukował 19.10To jest śpiewka dilera, ja zamówiłem bez pompy i mówią, że zapewne teraz na linii produkują egzemplarze z pompą i ja muszę poczekać na swoją kolej...
Ja zamówiłem z pompą i dostałem info o tym że się wyprodukował 19.10To jest śpiewka dilera, ja zamówiłem bez pompy i mówią, że zapewne teraz na linii produkują egzemplarze z pompą i ja muszę poczekać na swoją kolej...
Ja pisałem sam za każdym razem, chyba co około 2 msc. Odpowiadali tylko na pytania. Ani dealer ani KMP nie udzielali info z własnej inicjatywyCi co ostatnio dostali potwierdzenie z KIA: ponawialiście zapytanie czy KIA sama odpisał na wasze wcześniejsze zapytanie?
Słabo to wygląda ze strony KIA. W Cuprze co miesiąc dzwonili do mnie po to tylko żeby powiedzieć, że nic się nie dzieje, więc jak parę dni temu odebrałem telefon mocno mnie zaskoczyło że Pani zaczęła rozmowę od podania mi numeru tygodnia roku i informacji ze za 2 tyg auto trafia do produkcji a za 7 powinno być w PL.Ci co ostatnio dostali potwierdzenie z KIA: ponawialiście zapytanie czy KIA sama odpisał na wasze wcześniejsze zapytanie?
Dlatego narzekałem na dealera kia... Jak długo czekałeś na Cuprę? Też brałem ją pod uwagę przy wyborze elekrtyka.Słabo to wygląda ze strony KIA. W Cuprze co miesiąc dzwonili do mnie po to tylko żeby powiedzieć, że nic się nie dzieje, więc jak parę dni temu odebrałem telefon mocno mnie zaskoczyło że Pani zaczęła rozmowę od podania mi numeru tygodnia roku i informacji ze za 2 tyg auto trafia do produkcji a za 7 powinno być w PL.
Zamówienie z sierpnia chyba 6.08, tydzień temu info, że auto będzie się produkowało w 45-46 tygodniu roku.Dlatego narzekałem na dealera kia... Jak długo czekałeś na Cuprę? Też brałem ją pod uwagę przy wyborze elekrtyka.