Jobski
Fachowiec
Pytanie czy w śród dodatków była pompa ciepła?XL z dodatkami
Pytanie czy w śród dodatków była pompa ciepła?XL z dodatkami
Tesla nie anuluje zamowien i nie jest pazernaNormalnie jakbym słyszał o kupowaniu Tesli 🤔😉🤣
A to coś zmienia. Nawet demówki w PL są z pompąPytanie czy w śród dodatków była pompa ciepła?
Super, to może jest i nadzieja dla mnie. Ja swoją zamówiłem 24 maja i na razie cisza.XL z dodatkami
Może zmieniać. Inny plan produkcji może być z pompą i inny bez.A to coś zmienia. Nawet demówki w PL są z pompą
Były, w/g mojego dilera zamówienia na konfiguracje z pompa mają opóźnienie ze względu na brak tego elementu.A to coś zmienia. Nawet demówki w PL są z pompą
To jest śpiewka dilera, ja zamówiłem bez pompy i mówią, że zapewne teraz na linii produkują egzemplarze z pompą i ja muszę poczekać na swoją kolej...Były, w/g mojego dilera zamówienia na konfiguracje z pompa mają opóźnienie ze względu na brak tego elementu.
Ja mam bez pompy i też czekam. Nie ma reguły. Dzisiaj mi odpisali "Kia Polska nie ma wglądu do harmonogramu produkcyjnego w fabryce, a wszelkie informacje pojawiają się systemowo".Były, w/g mojego dilera zamówienia na konfiguracje z pompa mają opóźnienie ze względu na brak tego elementu.