2022.40.1 - zmiany

slaveq

Pionier e-mobilności
Wow ale czad, czytam na forum i w momencie kiedy docieram do posta, że instaluje się komuś 2022.40.4.1 dostaję powiadomienie że aktualizacja gotowa do zainstalowania :).

Michal

Moderator
Wow ale czad, czytam na forum i w momencie kiedy docieram do posta, że instaluje się komuś 2022.40.4.1 dostaję powiadomienie że aktualizacja gotowa do zainstalowania :).
Bo one jakoś masowo docierają w kraju.

viallos

Pionier e-mobilności
Dwie pod rząd i zakończono instalację 2022.40.4.1

krzyss

Pionier e-mobilności
Mówiłem że Elon czyta forum... a ja nadal nie mam :(

Michal

Moderator
Mówiłem że Elon czyta forum... a ja nadal nie mam :(
Zacząłeś na forum jęczeć/narzekać na Tesle, Elon czyta i Ci nie daje aktualizacji ;)

Michal

Moderator
Ja dostaję aktualizacje szybko, zużycie i degradację mam niskie, za cenę tylko trochę brązowego nosa od tyłka Elona :p Nos można umyć, a aktualizacja zostanie :D

Nie mam nigdzie wifi, a aktualizacja się ściągnęła. To się ściąga wtedy kiedy ma się Premium Connectivity? Przy nie-LR ten PC zostaje czy znika jak się kończy miesiąc miodowy?
Niektóre aktualizacje ściągają się szybko całej flocie nawet bez WiFi - te które mają ważne zmiany.