A dlaczego tak?Że koszt czwartego przeglądu jest jak drugiego, czyli nie ma konieczności wymiany płynu chłodniczego.
A dlaczego tak?Że koszt czwartego przeglądu jest jak drugiego, czyli nie ma konieczności wymiany płynu chłodniczego.
Nie mam pojęcia. Ale wg człowieka z serwisu wymiany płynu nie ma na 4 przeglądzie...A dlaczego tak?
Weź mu zasugeruje, że wniknął głebiej 🤣Nie mam pojęcia. Ale wg człowieka z serwisu wymiany płynu nie ma na 4 przeglądzie...
No też mi się wydaje, że pobieżnie zerknął w plan przeglądów. Acz po co mam być mądrzejszy niż ASO? ;-) Zresztą to jeszcze 14 kkm, dużo się może do tego czasu wydarzyć.Weź mu zasugeruje, że wniknął głebiej 🤣
U mnie też człowiek nic o wymianie płynu nie wiedział, jak się pytałem o koszt 4 przeglądu - dopiero, jak go naprowadziłem, że poklikał, poklikał.. i zdziwiony podał cene ponad 4k zł 🤣
A, płynu nie mają na stanie - więc musisz im o tym przypomnieć, gdyby mieli dawać swój.. bo muszą go wpierw zamówić. Przynajmniej w ASO KIA Toruń.
PS. W ASO Hyundai po sąsiedzku płyn mieli..
GratulacjeOtrzymałem info, że samochód wyprodukowany, więc pewnie ze trzy miesiące jeszcze poczekam... ale ważne, że coś drgnęło![]()
Dziękuję za informacjęSami napisali z infolinii.., ale pewnie dlatego, że średnio co miesiąc zadawałem pytanie i pewnie chcieli mnie mieć z głowy..![]()
ktorego dokładnie zamawiałeś?Sami napisali z infolinii.., ale pewnie dlatego, że średnio co miesiąc zadawałem pytanie i pewnie chcieli mnie mieć z głowy..![]()