Czyli JUŻ zarobili 3800 zł.....Na serwisie zarobią kompletnie 0zł przez najbliższe 4 lata lub 100 tys km.
Wykupiłem pakiet za 3800 zł na 5 lat gwarancji i 4 lata przeglądów.
To jest deczko więcej niż 0, nie sądzisz? ;-)
Czyli JUŻ zarobili 3800 zł.....Na serwisie zarobią kompletnie 0zł przez najbliższe 4 lata lub 100 tys km.
Wykupiłem pakiet za 3800 zł na 5 lat gwarancji i 4 lata przeglądów.
Wyjasniam, ale zdaje sie ze jakas dawno dawno temu informacja byla na ten temat.![]()
Dostaną wyższe rachunki, bo mają firmę w domu. Część klientów E.ON Polska zapłaci więcej za prąd
Niektórzy klienci firmy E.ON Polska, nie będą mogli skorzystać z taryf dla gospodarstw domowych, które uprawniają do zamrożonych ustawowo cen energii w 2023 roku. Chodzi o odbiorców indywidualnych, którzy mają...www.money.pl
Cupra born 48msc leasing WIBOR1M - 1pkt.%. Ubezpieczenie gratis. Samo auto też nie kosztowało 200K.Wzięliśmy troca 1,5 tsi DSG
Leasing na 3 lata 102,46 proc.
Z podobnym wyposażeniem id3 to 200 tys. Oczywiście minus dofinansowanie .
No ale leasing 110 proc .
Może ktoś sie nie zorientuje, nie skuma i zapłaci podwyższoną stawkę.Wyjasniam, ale zdaje sie ze jakas dawno dawno temu informacja byla na ten temat.
To smierdzi mi jakims przewalem, ale napisze pismo i niby maja przyslac nowe stawki.
Też mam EON w mieszkaniu, gdzie mam zarejestrowaną działalność ale dostałem trochę innego PDF-a z informacją o cenach maksymalnych.Dolaczam zrzuty ekranu bo to w sumie krotki dokument.
I tak naprawde nie wiem czemu sie nie kwalifikuje… musze do nich napisac.