pmlody
Pionier e-mobilności
Ja się uczyłem jazdy na dwie nogi w manualuJa nauczyłem się w automacie delikatnej jazdy na dwie nogi
Ja się uczyłem jazdy na dwie nogi w manualuJa nauczyłem się w automacie delikatnej jazdy na dwie nogi
Jeżeli ogólnie nie ogarniasz to takRaczej: przerzuć się na ubera![]()
To jak z poślizgami. Jak trenujesz, to masz szanse w razie nagłej sytuacji wyprowadzić auto. Jak nie to nic nie zrobisz.Jeżeli ogólnie nie ogarniasz to tak. Ja bardziej mówię - w sytuacji nagłej, paniki, że w tym momencie nie ogarniasz z jakiegoś powodu, to może się przypomni chociaż ten przycisk.
Ja mam taki czujnik…U mnie bez zmian:
View attachment 8307
Z góry przepraszam za bałagan w tle mojego systemu Garaż Vision, ale do wiosennych porządków daleko…
Też mi tego brakuje. Czasem mam jakieś zaćmienie jak patrzę w boczną kamerę i dopiero po chwili orientuje się że nie jest ona z tyłu auta tylko pod lusterkiem.Zadzwoniłem ostatnio do Tesla Support z propozycją by w zamian za to że bez mojej zgody wyłączono mi pomiar odległości, Tesla dała mi rekompensatę w postaci darmowych kWh mimo że auto odebrałem w listopadzie. Pan z indyjskim akcentem odmówił argumentując że jak ide do restauracji a dzień później jest promocja to nie mogę przyjść 3 dni później i domagać się rabatu. A ja mu na to że z wyłączeniem czujników czuję się tak jakbym zarezerwował stolik, przyszedł do restauracji, zamówił zupę bez otrzymania łyżki z informacją że łyżki pojawią się w terminie późniejszym.
Tak poważnie to irytuje mnie brak pomiaru tej odległości może nie tyle mnie co moją żonę. A oni tam w Tesli wiedzą tyle co nic.