Zwłaszcza we wszystkich wątkach naraz....Dopóki nie wejdą do masowej produkcji (a to co najmniej kilka lat od ogłoszenia przełomu) nie na co się ekscytować.
Zwłaszcza we wszystkich wątkach naraz....Dopóki nie wejdą do masowej produkcji (a to co najmniej kilka lat od ogłoszenia przełomu) nie na co się ekscytować.
już są w masowej produkcjiInformacje o rewolucyjnym przełomie w konstrukcji baterii pojawiają się średnio raz na tydzień. Dopóki nie wejdą do masowej produkcji (a to co najmniej kilka lat od ogłoszenia przełomu) nie na co się ekscytować.
ALe magazyny domowe i magazyny przemysłowe energii powinny pojawić się w przystępnych cenachA gość wspomniał, że mają dwukrotnie niższą gęstość energii niż NMC? (prawie 300Wh/kg NMC vs 160Wh/kg Na-Ion) To oznacza dwukrotnie wyższą masę baterii w elektryku.
@paradox przestaje wierzyć że ty masz jakiegokolwiek elektryka ... to dalsze podbijanie tematu bezsensownymi newsami .. proponuję przestać odpowiadać w tematach które mają w nazwie paradox .. bo to faktycznie się robi paradoks!chyba miałem nosa żeby się zastanawiać nad EV ...
Oczywiście. Ale paradox raczej nie w tym kontekście podesłał linka.ALe magazyny domowe i magazyny przemysłowe energii powinny pojawić się w przystępnych cenach
w tym też. czułem, że za bardzo wciskają ludziom z PV magazynyOczywiście. Ale paradox raczej nie w tym kontekście podesłał linka.
ja jeżdżę BMW i3 60Ah i ICE więc jak dla ciebie pół na pół@paradox przestaje wierzyć że ty masz jakiegokolwiek elektryka ... to dalsze podbijanie tematu bezsensownymi newsami .. proponuję przestać odpowiadać w tematach które mają w nazwie paradox .. bo to faktycznie się robi paradoks!