slaveq
Pionier e-mobilności
Ciekawostki z salonu w Warszawie:
dobrze że nie z żelazkiem 😂Tak się nieśmiało zapytam,🤭
co to jest ten Steam, bo mi się to z kuchenką parową kojarzy…? 🤔
jak kupowałem 3'kę to X nie można było nawet zamówić. po drugie, nikt nie mówił wtedy o steamie, a mi się w najśmielszych snach nie śniło. A 3 to taki fajny, rodzinny gokart 😁 nowy X w wersji 6 osobowej, w białym kolorze z czarnymi dodatkami wygląda mega. ale najpierw trzeba się nacieszyć gokartem 😇Kup sobie x to będziesz miał steam
kupiłes sobie po taniości trójkę to nie płacz
Doprecyzuj może pytanie. Jeśli chodzi o ładowanie dostaniesz kabel ze złączami Type2 służący do ładowania się na słupkach AC (takich z reguły do 22kW, przy czym w 3 ładowarka wewnętrzna AC jest 11kW). Do tego dostaniesz mobilną ładowarkę (różne nazwy obowiązują) jednofazową z wtyczką standardową (do normalnego gniazdka), co pozwoli na ładowanie z mocą ok 3kW. Jeżeli chcesz coś mocniejszego to możesz dokupić różne końcówki do tej ładowarki. Ja np. używam niebieskiej, jednofazowej 32A, co umożliwia mi ładowanie mocą ok 7 kW. I jak na razie w zupełności mi wystarcza.mmm po taniości niech ci będzie no ale nie dowiedziałem się co w tych "budżetowych" modelach 3 i Y jest. Możesz napisać z czego będę mógł skorzystać podczas ładowania ?
Będziesz mógł skorzystać z sikania, a im starszy będziesz tym bardziej docenisz te funkcjonalnośćMożesz napisać z czego będę mógł skorzystać podczas ładowania ?
a ha jak na razie idzie mi dobrze - no to pomogłeśBędziesz mógł skorzystać z sikania, a im starszy będziesz tym bardziej docenisz te funkcjonalność![]()
W sumie ta koncepcja kuchenki (parowej) w TMX niegłupia by była, siedzisz na takim zadupiu jak to często przy ładowarkach Tesli, to można by coś upichcić 😉, prawie kamper tyle że bez kibelka. 😎dobrze że nie z żelazkiem 😂