I nie sprawdza merytorycznie tego, co wrzuca. Dlatego przestałem oglądać jego filmy.Z tym Panem to pomalu robi się jak "mulitoolem" jest do, wszystkiego ale raczej też konkretniei do niczego.
Taki Szwajcarski scyzoryk, przydaje się czasem ale niekoniecznie jako profesjonalne narzędzie.
Czekam na filmy o gotowaniu.
Łukasz już mi ładnie wyjaśnił, mój błąd logiczny.
Niezłe głupoty w tym filmie są... Przecież każdy wie, że Kona ma największy zasięg w tym zestawieniu
View attachment 8947
mam go nadal w subskrybowanych ale jak ostatnio pisał o trzęsieniu ziemi to tylko czekałem aż użyje nieużywanej od 30 lat skali Richtera no i tak jak większości mediów wymskneło mu się pare razy co tylko mi udowodniło że nie wie co mówi. od dementi są portale typu fakenewsA mówiłem już przy Covid-19, że ten Pan jedzie na gorących tematach, nawet jeśli nie ma o nich pojęcia
Echsz. Zaczynam zbierać kasę na osobę do redakcji, która będzie zajmowała się wyłącznie pisaniem dementi.
pierwsza połowa jest dziwna, jakieś mity i niedomówienia, w drugiej conieco wyjaśnia i jest już rzetelniej ale szału nie ma. ostatnio spada na pysk jego jakość albo nigdy jakości nie miał tylko teraz mówi w temacie o którym coś wiemy więcej.Pan Tomasz wydaje się, że chce robić kontent "dla mas" z tego względu bardzo mocno generalizuje i uprasza, moim zdaniem do poziomu w którym staje się to trochę kłamliwe
Dramatu nie ma, ale jakoś wydawał mi się bardziej rzetelnym twórcą