[eMIT] Elektryki nie nadają się do jazdy zimą - wyjaśniamy

Michal

Moderator
Niezłe głupoty w tym filmie są... Przecież każdy wie, że Kona ma największy zasięg w tym zestawieniu :ROFLMAO:
1676631119645.png

Bronek

Pionier e-mobilności
Z tym Panem to pomału robi się jak "mulitoolem" jest do, wszystkiego ale raczej też konkretnie i do niczego.
Taki Szwajcarski scyzoryk, przydaje się czasem ale niekoniecznie jako profesjonalne narzędzie.
Czekam na filmy o gotowaniu. A właściwie nie czekam bo już nie śledzę Gościa. Niemniej podziwiam, że mu się chce. Glupot całkowitych nie opowiada, więc jakiś pożytek z Niego jest a i takowe czerpie.

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności
Z tym Panem to pomalu robi się jak "mulitoolem" jest do, wszystkiego ale raczej też konkretniei do niczego.
Taki Szwajcarski scyzoryk, przydaje się czasem ale niekoniecznie jako profesjonalne narzędzie.
Czekam na filmy o gotowaniu.
I nie sprawdza merytorycznie tego, co wrzuca. Dlatego przestałem oglądać jego filmy.

Michal

Moderator
Powinien zmienić nazwę kanału na "nauka w social mediach - dlatego jej nie lubię"

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Łukasz już mi ładnie wyjaśnił, mój błąd logiczny.

Proszę się nie przejmować. BMS-y pełnią funkcję takich trochę inżynierów marketingu, żeby bateria wyglądała i prezentowała się w każdych warunkach najlepiej, jak się tylko da. Stąd też funkcje podgrzewania, przygotowywania, obniżania mocy ładowania... Elektrowóz bardzo dużo mówi o ogniwach, ale tak naprawdę BMS-y to też są lata prac i zbieranych doświadczeń, podczas których – jak sądzę – usmażono niejedno ogniwo.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Niezłe głupoty w tym filmie są... Przecież każdy wie, że Kona ma największy zasięg w tym zestawieniu :ROFLMAO:
View attachment 8947

A mówiłem już przy Covid-19, że ten Pan jedzie na gorących tematach, nawet jeśli nie ma o nich pojęcia :(

Echsz. Zaczynam zbierać kasę na osobę do redakcji, która będzie zajmowała się wyłącznie pisaniem dementi.

danielm

Pionier e-mobilności
A mówiłem już przy Covid-19, że ten Pan jedzie na gorących tematach, nawet jeśli nie ma o nich pojęcia :(

Echsz. Zaczynam zbierać kasę na osobę do redakcji, która będzie zajmowała się wyłącznie pisaniem dementi.
mam go nadal w subskrybowanych ale jak ostatnio pisał o trzęsieniu ziemi to tylko czekałem aż użyje nieużywanej od 30 lat skali Richtera no i tak jak większości mediów wymskneło mu się pare razy co tylko mi udowodniło że nie wie co mówi. od dementi są portale typu fakenews

MiKo

Posiadacz elektryka
Pan Tomasz wydaje się, że chce robić kontent "dla mas" z tego względu bardzo mocno generalizuje i uprasza, moim zdaniem do poziomu w którym staje się to trochę kłamliwe

Dramatu nie ma, ale jakoś wydawał mi się bardziej rzetelnym twórcą

danielm

Pionier e-mobilności
Pan Tomasz wydaje się, że chce robić kontent "dla mas" z tego względu bardzo mocno generalizuje i uprasza, moim zdaniem do poziomu w którym staje się to trochę kłamliwe

Dramatu nie ma, ale jakoś wydawał mi się bardziej rzetelnym twórcą
pierwsza połowa jest dziwna, jakieś mity i niedomówienia, w drugiej conieco wyjaśnia i jest już rzetelniej ale szału nie ma. ostatnio spada na pysk jego jakość albo nigdy jakości nie miał tylko teraz mówi w temacie o którym coś wiemy więcej.