sebsek

Posiadacz elektryka
Ps. Fotele w BMW i4 są złe. Nie bierzcie tych z pakietu M.

Sorry ale zdecydowanie nie mogę się zgodzić z takim stwierdzeniem gdyż właśnie fotele M są świetne. Po prostu jak jeździsz w kanapowym fotelu tesli na codzień to możesz na początku odnieść takie wrażenie :). Właśnie dla tych foteli jak będzie trzeba to i kolejny rok będę czekał na swoje i4. Bo dobry fotel to podstawa w samochodzie. Dla porównania dla mnie fotele w tesli są całkowicie nie do zaakceptowania i prawie dwa lata temu jak w Warszawie byłem w Tesli na jeździe testowej to po godzinie na tym skajowym foteliku, bez żadnych sensownych regulacji, miałem jasność, że nigdy nie kupię Tesli.
Tąk więc bardzo bym prosił o nie sianie otelowej propagandy :)

viallos

Pionier e-mobilności
Też uważam że fotele w BMW są lepsze niż w Tesli 😀

Michal

Moderator
Redaktor raczej nie jeździ Teslami na co dzień, żeby to był dla niego wyznacznik. Nie podobają mu się, to napisał, że mu się nie podobają nie porównując ich do Tesli.

viallos

Pionier e-mobilności
Tak to wina Tesli ze zrobiła takie słabe fotele w porównaniu do BMW albo grupy VW szczególnie Audi.
No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :) Można z tymi siedzeniami jakoś przeżyć.

Michal

Moderator
Ale skąd zawsze i wszędzie muszą się pojawiać porównania do Tesli?
To ja napiszę też coś napiszę, a co...
W BMW 3 jest mniej miejsca nawet z przodu niż w trabancie. Nie wiem jak w 4i ale obstawiam, że podobnie, bo ta maska tak samo długa i obleśna. Skóra na fotelach też fuj, tłusta i gruba jakaś jak na takich wypoczynkach nowobogackich z lat 90.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Ale skąd zawsze i wszędzie muszą się pojawiać porównania do Tesli?
A do kogo, jak nie do lidera?
W BMW 3 jest mniej miejsca nawet z przodu niż w trabancie. Nie wiem jak w 4i ale obstawiam, że podobnie, bo ta maska tak samo długa i obleśna. Skóra na fotelach też fuj, tłusta i gruba jakaś jak na takich wypoczynkach nowobogackich z lat 90.
W Tesli takiej nie ma ;-P

Kuba K.

Posiadacz elektryka
A do kogo, jak nie do lidera?
Lidera? Przecież to szmelc dla wyznawców kaznodzieji Muska ;)
Tylko jego psychologiczne sztuczki powodują ze omamieni ludzie kupują te amerykańskie dupowozy ;)

Najnowsze dyskusje