Już mnie wkur...ją ci właściciele elektrykówNiestety jest praktycznie zawsze zajęta (zawsze stoi tam masa S-ek z darmowym ładowaniem), więc lepiej planuj inaczej jeśli nie chcesz się denerwować![]()
Ja wracając na Śląsk planuje raczej jakiś Orlen zaliczyć bo na SuC w Wawie to chyba się nie dopchamTeż będę potrzebował trochę prądu bo wracam do siebie na śląsk.
A najbliższa SuC
Regent Warsaw Hotel Underground Car Park -5
23 Belwederska 00-761 Warsaw Poland
Dużo zależy jaki będziesz miał % naładowania baterii przy odbiorze i jaką baterię kupujesz.uuuu następną po drodze mam w Lućmierzu, ale pytanie jest czy dojadęto jakieś 140 km od Ząbek.
Przy łodzi to już jest Lućmierz, więc chyba żadna różnicaW Łodzi przy zjeździe nr 22, na stacji benzynowej są 4 ładowarki GW. Praktycznie zawsze wolne, widzę bo prawie codziennie przejeżdżam obok.
Co to jest SuC?Ja wracając na Śląsk planuje raczej jakiś Orlen zaliczyć bo na SuC w Wawie to chyba się nie dopcham
Supercharger TesliCo to jest SuC?
TMY RWD / silwer / black interior - więc bateria LPF dostępne 57,5 kW. Oczywiści poproszę salon o naładowanie jak największego % baterii.Dużo zależy jaki będziesz miał % naładowania baterii przy odbiorze i jaką baterię kupujesz.
Żeby spokojnie (bez szaleństw) dojechać do Lućmierza będziesz potrzebował jakieś 30 kWh.
Przy łodzi to już jest Lućmierz, więc chyba żadna różnica![]()
Owszem, ale ten kto będzie jechał na Śląsk ma po drodze zjazd nr 22 i za 500 metrów ładowarki GW.Przy łodzi to już jest Lućmierz, więc chyba żadna różnica![]()