Dzięki za info. Nawet nie wiedziałem i faktycznie działa. Zwolnię przynajmniej swoje premium Spotify.Prze iez Spotify jest bez reklam na koncie teslowym. Tylko lacznosc premium musisz mieć.
Przyciemnienie bocznych-tylnych szyb zmniejsza refleksy na ekranie o ~70%Ja mam oklejone takim frozen z Chin. Głównie po to, żeby zminimalizować odbicia.
na te jestem umówiony w Warszawie w polecanym zakładzie na tym forum.Przyciemnienie bocznych-tylnych szyb zmniejsza refleksy na ekranie o ~70%
Kilka razy trzeba kliknąć w kwadracik zmiany rozdzielczości. Klikać w kwadracik i zmieniać rolka naraz w prawo !OK dzięki będę próbował, ale ten dwuklik na pasku z rozdzielczością to trzeba kliknąć ?
Sterowanie > Bezpieczeństwo > Przednia poduszka pasażera > Wciśnij hamulec > ZmieńJak wyłączyć poduszkę powietrzną pasażera? U mnie przycisk nie aktywny pomimo siadania na każdym fotelu prób przyciskania dłużej itd. TM3P EU 2022. Masakra to jest! Ktoś coś??
Masz szkło za 65 zł i jest zajebisteSłuchajcie czy jest sens oklejania folią lub szkłem wyświetlacza w Tesli 3 czy czy ktoś to testował czy raczej odpuścić sobie?
Gdzie to szkło?Masz szkło za 65 zł i jest zajebiste
Jednak nie będę nic aplikował na "tablet" 😀 robię tylko szyby tyl w 70 % 😀Gdzie to szkło?