No to stycznik wymieniony. Serwis przyznał się, że robił to pierwszy raz. Samochód zostawiony we wtorek przed południem gotowy był w środę wieczorem. Także w 1 dzień nie do końca wyszło, ale w 2 jak najbardziej.Też tak miałem i skończyło się wezwaniem lawety.
Wymiana 1 dzień? Optymistyczne. Bardzo optymistyczne. Jeśli wyrobią się w 4 to daj znać, zmienię serwis.
Na amerykańskim forum jednak widać znaczącą poprawę. Nowa część jest mocniejsza. Nie widać żeby awaria masowo powracała, choć faktycznie zdarzają się sporadycznie przypadki. Może Europa dostała stare częściNo to stycznik wymieniony. Serwis przyznał się, że robił to pierwszy raz. Samochód zostawiony we wtorek przed południem gotowy był w środę wieczorem. Także w 1 dzień nie do końca wyszło, ale w 2 jak najbardziej.
Ponarzekałem na chrobotanie półosi przy maksymalnym skręcie i przyspieszaniu - wymienią także na gwarancji.
Co do tych styczników zgadzam się z @deszczur - nie tak powinno to wyglądać. Jeśli recall i wymiana stycznika to powinno to już na zawsze rozwiązywać problem. A zdaje się, że tak nie jest... :/
No to stycznik wymieniony. Serwis przyznał się, że robił to pierwszy raz. Samochód zostawiony we wtorek przed południem gotowy był w środę wieczorem. Także w 1 dzień nie do końca wyszło, ale w 2 jak najbardziej.
Ponarzekałem na chrobotanie półosi przy maksymalnym skręcie i przyspieszaniu - wymienią także na gwarancji.
Co do tych styczników zgadzam się z @deszczur - nie tak powinno to wyglądać. Jeśli recall i wymiana stycznika to powinno to już na zawsze rozwiązywać problem. A zdaje się, że tak nie jest... :/