ypl

Pionier e-mobilności
Woda jest, kawa jest, dostęp automatycznie się przyznał jeszcze stojąc w kolejce. 42% baterii, podładuje do 60 na Orlenie i wracam. Zgłoszenie serwisowe jutro, nawet zdjęć nie zr obie, bo ciemno na placu.
Napisz o której odebrałeś finalnie.

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Zamówiłem to samo i jak widzę ile trzeba czekac to chyba wolę kupić sobie coś w Niemczech. Nawet jak ma mnie to wynieść drożej. Tesla robi to co chce a nie to co chcą klienci. Ja wiem większość zadowolona tabelki z cyferkami się zgadzają wszystko super. Po co ta cała super produkcja. Po co im jakiś kolejny cyber coś tam jak oni zwykłego Performance nie potrafią dostarczyć.
a tutaj Cię zaskoczę, bo z inicjatywy tesli właśnie jedzie do mnie MYP na lawecie. Bardzo zależało im, aby ten samochód do mnie dotarł :)

Piti

Zadomawiam się
Ja widzę, że Ci na banie to siadło, że ktoś ma gest żeby takie coś żonie kupić, ale wiesz co właśnie klikam boosta na 515 koni bo mam gest i mnie stać, a jak cybertruck wejdzie to jako pierwszy w Polsce zamówię pierwszego dnia. Wyluzuj, naprawdę nie ma sensu bić piany, jak byś mnie poznał i flaszkę byśmy zrobili to byś zrozumiał że ja tę teslę kupiłem jak bułkę w spożywczaku 😁🤣
Ale ja nie o tym…..

Ja nie o tym czy cię stać czy nie, czy bułki kupujesz czy chleb….. ale ten wpis pokazuje typ człowieka jakiego reprezentujesz😀 Nie wypijemy flaszki…

No i wątki ci się pop%#^ły
Co ty z tym cyber ? Ogarnij się…

Piti

Zadomawiam się
Co kwartał jest to samo, albo jakiś oburzony poziomem obsługi, albo jakością, albo czepia się ludzi na forum. Który to już chyba 6 kwartał to samo... Jak się ma małego ptoka, to się czepia wszystkich na około ;)
Może jakiś merytoryczny wpis ?

Bo marudzisz jak krowa Pawlaka i Kargula… 🫵🏼

ypl

Pionier e-mobilności
Do administratora forum, czy jest możliwość, nawet za opłatą w abonamencie żeby oznaczyć innego użytkownika forum i wszystkie jego akcje, wiadomości, wpisy, żeby do śmietnika trafiały?

Michal

Moderator
Najeżdżasz myszką na jego słaby nick i klikasz ignore w okienku które się pojawi. Ja już dawno to zrobiłem po jego mądrych wpisach o małym ptaku ;)

ypl

Pionier e-mobilności
Najeżdżasz myszką na jego słaby nick i klikasz ignore w okienku które się pojawi. Ja już dawno to zrobiłem po jego mądrych wpisach o małym ptaku ;)
Bajecznie, właśnie to zrobię teraz dzięki 👌😉

Najnowsze dyskusje