Napisz o której odebrałeś finalnie.Woda jest, kawa jest, dostęp automatycznie się przyznał jeszcze stojąc w kolejce. 42% baterii, podładuje do 60 na Orlenie i wracam. Zgłoszenie serwisowe jutro, nawet zdjęć nie zr obie, bo ciemno na placu.
Napisz o której odebrałeś finalnie.Woda jest, kawa jest, dostęp automatycznie się przyznał jeszcze stojąc w kolejce. 42% baterii, podładuje do 60 na Orlenie i wracam. Zgłoszenie serwisowe jutro, nawet zdjęć nie zr obie, bo ciemno na placu.
a tutaj Cię zaskoczę, bo z inicjatywy tesli właśnie jedzie do mnie MYP na lawecie. Bardzo zależało im, aby ten samochód do mnie dotarłZamówiłem to samo i jak widzę ile trzeba czekac to chyba wolę kupić sobie coś w Niemczech. Nawet jak ma mnie to wynieść drożej. Tesla robi to co chce a nie to co chcą klienci. Ja wiem większość zadowolona tabelki z cyferkami się zgadzają wszystko super. Po co ta cała super produkcja. Po co im jakiś kolejny cyber coś tam jak oni zwykłego Performance nie potrafią dostarczyć.
Ale ja nie o tym…..Ja widzę, że Ci na banie to siadło, że ktoś ma gest żeby takie coś żonie kupić, ale wiesz co właśnie klikam boosta na 515 koni bo mam gest i mnie stać, a jak cybertruck wejdzie to jako pierwszy w Polsce zamówię pierwszego dnia. Wyluzuj, naprawdę nie ma sensu bić piany, jak byś mnie poznał i flaszkę byśmy zrobili to byś zrozumiał że ja tę teslę kupiłem jak bułkę w spożywczaku 😁🤣
Może jakiś merytoryczny wpis ?Co kwartał jest to samo, albo jakiś oburzony poziomem obsługi, albo jakością, albo czepia się ludzi na forum. Który to już chyba 6 kwartał to samo... Jak się ma małego ptoka, to się czepia wszystkich na około![]()
Bajecznie, właśnie to zrobię teraz dzięki 👌😉Najeżdżasz myszką na jego słaby nick i klikasz ignore w okienku które się pojawi. Ja już dawno to zrobiłem po jego mądrych wpisach o małym ptaku![]()
Leć mała ptaszyno, leeeeć….Najeżdżasz myszką na jego słaby nick i klikasz ignore w okienku które się pojawi. Ja już dawno to zrobiłem po jego mądrych wpisach o małym ptaku![]()