Piti

Zadomawiam się
W tym tempie nabijania postów zaraz sam do niego dołączysz :rolleyes:
Widzę ze masz nawet radio+ we Fiacie 500 (stopka). Wow, jestem w szoku…
Proponuje napisac ze masz 4 koła w aucie, inni (szcz. „pionierzy z różańca”) będą bardziej doinformowani🤣🤣🤣

Last edited:

kristof46

Fachowiec
Ej a jak wyglada sytuacja gdyby ktoś nie chciał anulować zamówienia (żeby nie tracić zadatku) ale realnie wie że auta nie odbierze. Czy można takie auto do którego oczywiście dostanie się VIN oddać komuś innemu?

Piti

Zadomawiam się
Taka prośba, TMY Q2
Możemy już nie ciągnąć tych utarczek?
Następny wątek, zaśmiecimy
Ja w Q2 się nie odzywam!!!

Jakie utarczki?

To na mnie wjechały „pioniery z różańca wspólnej adoracji” 🤣🤣🤣 inny, nowy, dowcipny - to trzeba go zjechać - taka strategia internetowych mrukuff😀

Piti

Zadomawiam się
Ej a jak wyglada sytuacja gdyby ktoś nie chciał anulować zamówienia (żeby nie tracić zadatku) ale realnie wie że auta nie odbierze. Czy można takie auto do którego oczywiście dostanie się VIN oddać komuś innemu?
Pytałem o to.
Z tego co mi mówili, tesla przesunie termin odbioru, a vin przekaże komuś innemu. Ty sam nie oddajesz vinu, to pracownik zrobi.

ELuk

Pionier e-mobilności
Eluk, drogi „pionierze z różańca” - czy panasonic (stopka) to marka radia analogowego, które masz w aucie ?
Dzięki za odp
Pominę irracjonalny żart „normalnego”.
Panasonic informuje, że tej firmy jest bateria w moim aucie i w kontekście doświadczeń z tą baterią są moje wypowiedzi.

Najnowsze dyskusje