Sprawdziłam, ale w ten sposób i tak nie mam możliwości aktualizacji umowy...Dodzwoniłem się... okazało się że trzebbayło zalogować się za pomocą maila klikając w link z umową (do tej pory uzywałem wyłącznie profilu zaufanego aby logować sie do generatora..) 1 - wchodzimy koniecznie z linku -Umowa w mailu i 2 jak wyświetli się pole do logowania logujemy się za pomocą maila.
Dzisiaj zadzwoniłam na infolinię i zgłosiłam brak ikonki - po godzinie ikonka pojawiła się i mogłam uzupełnić umowę...Mam techniczne pytanie już do uszczegółowienia wniosku - wg instrukcji mam uaktualnić już przygotowaną umowę (która w opisie ma informację, że jest 'odesłana do uzupełnienia'. Problem, że moja umowa nie ma tego statusu i nie mam możliwości dołączenia wymaganych załączników o RODO i aktualnej polisie. Czy ktoś też tak miał?
W mojej tabelce status 'odesłany do uzupełnienia' ma wniosek podstawowy, który widnieje jednocześnie jako 'nieaktualny'![]()
Skorzystałam z wzoru, który podali w mailu, wypełniłam i na końcu podbiłam pieczatką firmową z podpisemZ której klauzuli RODO należy skorzystać? z tego dolnego wzoru?
https://www.gov.pl/attachment/885411d9-9418-45bd-8efb-6ff1e4db783a
Wrzucamy to w PDF bez podpisu?
W sensie wypełniłaś całość? Bo tam są 2 różne i przez to mam dylematSkorzystałam z wzoru, który podali w mailu, wypełniłam i na końcu podbiłam pieczatką firmową z podpisem![]()
Dokładnie, to i tak bełkot. Dzisiaj zamierzam poświęcić znów godzinę i dodzwonić się na infolinię, żeby potwierdzić czy wszystko jest w porządku.W sensie wypełniłaś całość? Bo tam są 2 różne i przez to mam dylemat![]()