Z ciekawości jaki czas podróży?A ja dzisiaj zrobiłem trasę Arłamów > Będzin na 80%. Trasa 380 km. Start 85% finisz 5%. Od Krakowa przez Olkusz. Kopara mi opadła.
Z ciekawości jaki czas podróży?A ja dzisiaj zrobiłem trasę Arłamów > Będzin na 80%. Trasa 380 km. Start 85% finisz 5%. Od Krakowa przez Olkusz. Kopara mi opadła.
Chyba kwestia też dość sprzyjającego wiatru dla takiej podróży. Tak przynajmniej pokazywała apka meteo.4:30. Ale sam wyjazd z Arlamowa godzina. Potem a4 ~120 km/h. Od s7 do Bedzina stara 94
Mega wynik, na szybko sprawdziłem w abrp to pokazuje że dwa razy trzeba by się podładować po drodze. Pewnie w trybie chill jechałeś i delikatnie się z pedałem przyspieszenia obchodziłeś 😅Wiatru nie sprawdzałem, w tamtą stronę. Start z 87 % loco Jaworzno, 362 km, doładowanie 18 kwh, dojazd na 32 %. Było zdecydowanie cieplej bo 25 stopni. Powrót był z samego rana.
Panowie, jeśli sugerujecie, że konfabuluje to jak tam sobie chcecieMega wynik, na szybko sprawdziłem w abrp to pokazuje że dwa razy trzeba by się podładować po drodze. Pewnie w trybie chill jechałeś i delikatnie się z pedałem przyspieszenia obchodziłeś 😅
No jak pisałem 90 średnia to odpowiedni wynik na takie zużycie. Chociaż pan Daniel jechał 140Panowie, jeśli sugerujecie, że konfabuluje to jak tam sobie chcecienie będę nic udowadniał. Z arłamowa, mocno z góry. Przez pierwsze kilkanaście km nawet podładowała o 1 %. Średnia 85 km/h z całej trasy