Bez tira bo szkoda szybNo jak pisałem 90 średnia to odpowiedni wynik na takie zużycie. Chociaż pan Daniel jechał 140i miał podobne
))))
Bez tira bo szkoda szybNo jak pisałem 90 średnia to odpowiedni wynik na takie zużycie. Chociaż pan Daniel jechał 140i miał podobne
))))
Nic takiego nie sugerowałem, jak pisałem mega wynik. Ja teraz też w trasach jeżdżę na chill i sporadycznie rolką lewą na sport przełączam jak jest potrzeba. Zużycie lepsze w chill niż sport.Panowie, jeśli sugerujecie, że konfabuluje to jak tam sobie chcecienie będę nic udowadniał. Z arłamowa, mocno z góry. Przez pierwsze kilkanaście km nawet podładowała o 1 %. Średnia 85 km/h z całej trasy
A ja nawet nie wiem gdzie się to przełącza 😊Nic takiego nie sugerowałem, jak pisałem mega wynik. Ja teraz też w trasach jeżdżę na chill i sporadycznie rolką lewą na sport przełączam jak jest potrzeba. Zużycie lepsze w chill niż sport.
Trzeba dłużej wcisnąć i przytrzymać lewą rolkę i potem masz do wyboru czego ona ma być skrótem, u mnie chill lub sport przełącza.A ja nawet nie wiem gdzie się to przełącza 😊
Właśnie byłem w trasie ok 2100km