2022.40.1 - zmiany

ELuk

Pionier e-mobilności
Bronek nie zgodzę się z tobą w kwestii stłamszonego narodu pozbawionego innowacyjności,
Polacy są wybitnie innowacyjni, tym bardziej jak ktoś ich tłamsi więc trochę optymizmu…
A jakbym nie miał racji to… wina Tuska. 😜

Bronek

Pionier e-mobilności
OK Mówię o Ziemi, tej ziemi, Uczelnie, edukacja, wdrożenia. Nie o tym, że w domu ktoś se zrobił magazyn energii czy wiatrak Lub gdy wyjechał to mu się wiedzie.
Ale... szkoda pary

Voyt_eck

Nowy na Forum
Coś mało spektakularne te zmiany w 2022.40. Chyba pierwszy update, w którym praktycznie na nic konkretnego nie czekam. Mam nadzieję, że to dlatego, że wszyscy devi* siedzą nad wielkim updatem łączącym gałęzie FSD i non-FSD na gwiazdkę:)

*Oprócz tych przekierowanych do Twittera :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam nadzieje ze poprawia autopilota… nie da sie w korku jezdzic, za szybko rusza i za gwaltownie hamuje..
A ja to lubię. Masz jak zawody pod światłamil a do tego jeszcze trzeba czytać gazetę lub smartfonić. Na drodze o kilku pasach to fajnie wygląda :)

Ps kiedyś była mułowata i się ociągała, teraz wg mnie jest ok

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności
A ja to lubię. Masz jak zawody pod światłamil a do tego jeszcze trzeba czytać gazetę lub smartfonić. Na drodze o kilku pasach to fajnie wygląda :)

Ps kiedyś była mułowata i się ociągała, teraz wg mnie jest ok
Dla mnie teraz szarpie. Ale to kwestia mocno relatywna. Dlatego nie ma idealnego rozwiązania. Zawsze się znajdzie ktoś kto będzie narzekał. Mało jest ludzi z takim podejściem jak Ty. Co widać po tym forum chociażby.

Bronek

Pionier e-mobilności
Trzeba przywyknąć ,że np jak zjeżdża w zjazdy to robi to gwałtowniej jak żywy człowiek . Jak dojeżdża do innego auta/ przeszkody to też to robi ostrzej. Dohamowuje czasem wg nas bez sensu ale robi to dla bezpieczeństwa i my się denerwujemy , ale jakby w coś przywaliła to ... Dlatego jak ktoś nie akceptuje takiego stylu asekurancko czasem dynamicznego to niech sobie jedzie po swojemy i tyle . Są pedały jest kierownica ,. Ja przywykłem i ide na kompromis, raczej potrafię korzystać wtedy gdy jest przewaga dobrego nad badziewiem.

Bronek

Pionier e-mobilności
No właśnie o to chodzi. Jak będzie za gwałtownie to robić to będą narzekać ze robi gwałtownie. Jak za wolno to że za wolno.
jesli komuś przywali , to pogadamy na razie tylko ćwiczy kark jak sie nie opieramy . Czyli siedź prosto i i zamknij oczy