Moje dzisiejsze 40.4 jak widać bez zwiększonej skuteczności ładowania
ale za to poprawili wreszcie skalę naładowania akumulatora do 100%, gdzie wcześniejsze 110% I wiecej nie miało żadnego logicznego uzasadnienia
Hahahhaha40.4 - poprawiono automatycznie światła drogowe i wycieraczki.
Wg. mnie jest gorzej z wycieraczkami. Zrobilem wczoraj trase 400km. Za kazdym razem jak wjezdzalem na fragment S7 oswietlony latarniami, wycieraczki walily na sucho. Nie pozostalo mi nic innego niz wylaczyc AP. Smutne.No nie wiem co w nich poprawiono. Dzisiaj w Wawie pada i zrobiłem po mieście 25 km i nie zauważyłem specjalnie różnicy. Odpaliły się za pierwszym razem jak już szyba była mocno usyfiona. W dalszym ciągu po zatrzymaniu auta nie zwalniają tylko tłuką tak samo często na automacie jak podczas jazdy.
Tak że tego ten,
Cieszy że inni się ciesząże im poprawili
Ta „ulepszona” skutecznosc ladowania, to tylko dla niektorych typow baterii. U mnie weszlo (bateria panasonic). Pierwsze doswiadczenie - porazka. Ustawilem navi na Orlen 100kw. Preheating wlaczyl sie raz, potem wylaczyl sie na dosyc dlugo, potem waczyl sie znowu. Efekt taki, ze zżarlo mi dodatkowo 3.5%, a na ladowarce wyciagnalem 68kw przy SoC 10% i temperaturze baterii 45st.C ! Porazka przez duuuze P.Moje dzisiejsze 40.4 jak widać bez zwiększonej skuteczności ładowaniaale za to poprawili wreszcie skalę naładowania akumulatora do 100%, gdzie wcześniejsze 110% I wiecej nie miało żadnego logicznego uzasadnienia