Nie. Samym Indykatorem sa (i byly) kropki na pasku.to jest tylko indicator, że masz ograniczoną reku
O właśnie, też mi się tak wydaje, bo wczoraj usilnie próbowałem wymusić szary pasek wspomagania hamulcami i za cholerę mi się nie udawało. Miałem 1/3 regeneracji wykropkowaną i więcej nie dało się uzyskać.Ikona symbolizuje jedynie ograniczone hamowanie regeneracyjne.
Jeszcze nie udostępniono aktualizacji, która umożliwi wspomaganie hamowania regeneracyjnego za pomocą hamulców.
Ej mnie tez zaczely parowac na auto, ale jak mam zamkniety obieg. Wczesniej tak nie bylo. Te 3 poziomy z doopy, najnizszy jest tak wysoki, ze wkurza mnie huczenie wentylatorow.Po raz pierwszy od 3 lat wk... iła mnie w klimatyzacja itp. Zrobili ustawianie a trybie Auto wentylatora na trzy poziomy i mi przyparowalo na ostro szyby. Do tego zauważyłem (mam grzałki nie pompę) że siedzenia grzeją jajka jakby chciały ograniczyć przyrost naturalny, a grzanie kabiny jest dziwne słabsze , dupa gorąca reszta taka sobie..
Muszę chyba się na nowo nauczyć ustawień. Jest inny jakiś algorytm?
Mi tak ciągle paruje. Momentalnie jak zamknę obieg. Trochę to dłużej trwa jeśli wyłączę klimatyzację.Ej mnie tez zaczely parowac na auto, ale jak mam zamkniety obieg. Wczesniej tak nie bylo. Te 3 poziomy z doopy, najnizszy jest tak wysoki, ze wkurza mnie huczenie wentylatorow.