Ok, szmatkoserwis do mnie przemawia.Self-service. Czasami dostajesz komunikat o zabrudzonej/niedostępnej kamerze, teraz możesz podejrzeć w menu serwis co ta kamera widzi.
Plus rozwieje teorie spiskowe, że kamery są źle umiejscowione, żeby mieć pełną autonomię.
Dostaniesz ten update, wysyłają partiami, żeby na mniejszej grupie zlokalizować potencjalne błędy i dla większości puścić już wersję z ewentualnymi poprawkami.A wie ktos gdzie sprawdzic dla kogo jest dany update? Ja jestem obecnie na 2023.12.9 (MYLR 2023) i nie wiem czy mam czekać na update do 2023.20 czy to nie dla mnie. Fajnie jakby byl gdzies taki path kolejnych wersji dla danego stosu bo juz sie w tym gubie (2023.12 vs 2023.20 vs 2023.7 vs ...)
FSD Beta jest rozwijana na innej gałęzi kodu, są tam spore różnice i mergowanie kodu do gałęzi głównej zajmuje im trochę czasu więc mają obsuwę względem wersji bez FSD Beta.Ok dzieki. To tak jeszcze dopytujac:
1. Widze, ze wersja 2023.7.X (czerwiec 2023) dopiero co weszla w USA i wprowadzila jakies tam duze zmiany w FSD. Czemu tylko 7 (nie mamy 7 tygodnia)?
2. Widze, ze sa jakies wersje 2023.12.100, .12.200, .12.300, to jakies testy czy w sumie cos realnego? Widze, ze 1% pojazdow na tym jest co nie wydaje sie tak malo.
Przenoszą powoli rzeczy z toolboxa do menu serwisowego. W tej wersji wchodzi trochę więcej rzeczy: https://www.notateslaapp.com/softwa...features-unveiled-in-upcoming-software-updateSelf-service. Czasami dostajesz komunikat o zabrudzonej/niedostępnej kamerze, teraz możesz podejrzeć w menu serwis co ta kamera widzi.
Plus rozwieje teorie spiskowe, że kamery są źle umiejscowione, żeby mieć pełną autonomię.
Przenoszą powoli rzeczy z toolboxa do menu serwisowego.
Czy to coś związanego z tym? Tesla chce się wyręczać zewnętrznymi warsztatami, bo zdają sobie sprawę, że nie dadzą rady sami obsłużyć swojej floty?Wygląda na to, że niedługo wszystko oprócz high voltage będziesz mógł zrobić samemu bez żadnych dodatkowych narzędzi.