2023.26

Pepek

Posiadacz elektryka
No ja dostałem 2023.26.1 jakoś 6 dni temu, mam wrażenie, że może trochę poprawiły się te wycieraczki, ale zrobiłem w sumie tylko ~200 km od tego czasu, więc w sumie może to tylko takie wrażenie. Ze światłami nie miałem żadnego problemu, więc nie widzę różnicy.

klata

Zadomawiam się
Dostaliście już? Ja czekam na te światła z wycieraczkami, ale coś ani widu ani słychu.
Chyba coś poprawiają, bo od kilku dni mało aktualizacji.
View attachment 12343
Ja mam 2023.26.1 i światła nie włączają jak zaczyna padać deszcz - włączają się tylko wycieraczki. W informacjach o wersji też nie ma śladu tej funkcji.

poochaty

Posiadacz elektryka
Ja mam 2023.26.1 i światła nie włączają jak zaczyna padać deszcz - włączają się tylko wycieraczki. W informacjach o wersji też nie ma śladu tej funkcji.
To mega słabo :(

Pabloss

Posiadacz elektryka
U mnie nadal 2023.20.9. Trochę gubię się z tymi numerkami softu. Czy dlatego mam XXXX.20.XX bo mam wersję RWD ?
Dzisiaj sprawdzałem i napisane jest że ostatnie sprawdzanie aktualizacji było 24 lipca. Czy samo mi sie odświeży czy jakoś to wymusić. Nie piszcie tylko że przez rolki, ten reset chyba nie służy do tego. Jest inny sposób czy czekać aż samo się zrobi.

Piotr

Posiadacz elektryka
U mnie nadal 2023.20.9. Trochę gubię się z tymi numerkami softu. Czy dlatego mam XXXX.20.XX bo mam wersję RWD ?
Dzisiaj sprawdzałem i napisane jest że ostatnie sprawdzanie aktualizacji było 24 lipca. Czy samo mi sie odświeży czy jakoś to wymusić. Nie piszcie tylko że przez rolki, ten reset chyba nie służy do tego. Jest inny sposób czy czekać aż samo się zrobi.
Zrobi Ci się samo, nic nie musisz robić tylko cierpliwie czekać

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam LR i tez mam 9 wiec trzeba czekac.