Ja mam 2023.26.1 i światła nie włączają jak zaczyna padać deszcz - włączają się tylko wycieraczki. W informacjach o wersji też nie ma śladu tej funkcji.Dostaliście już? Ja czekam na te światła z wycieraczkami, ale coś ani widu ani słychu.
Chyba coś poprawiają, bo od kilku dni mało aktualizacji.
View attachment 12343
To mega słaboJa mam 2023.26.1 i światła nie włączają jak zaczyna padać deszcz - włączają się tylko wycieraczki. W informacjach o wersji też nie ma śladu tej funkcji.
Zrobi Ci się samo, nic nie musisz robić tylko cierpliwie czekaćU mnie nadal 2023.20.9. Trochę gubię się z tymi numerkami softu. Czy dlatego mam XXXX.20.XX bo mam wersję RWD ?
Dzisiaj sprawdzałem i napisane jest że ostatnie sprawdzanie aktualizacji było 24 lipca. Czy samo mi sie odświeży czy jakoś to wymusić. Nie piszcie tylko że przez rolki, ten reset chyba nie służy do tego. Jest inny sposób czy czekać aż samo się zrobi.
Mam LR i tez mam 9 wiec trzeba czekac.U mnie nadal 2023.20.9. Trochę gubię się z tymi numerkami softu. Czy dlatego mam XXXX.20.XX bo mam wersję RWD ?
Dzisiaj sprawdzałem i napisane jest że ostatnie sprawdzanie aktualizacji było 24 lipca. Czy samo mi sie odświeży czy jakoś to wymusić. Nie piszcie tylko że przez rolki, ten reset chyba nie służy do tego. Jest inny sposób czy czekać aż samo się zrobi.
Za "not a tesla app" funkcja nie jest dostępna w PL.Ja mam 2023.26.1 i światła nie włączają jak zaczyna padać deszcz - włączają się tylko wycieraczki. W informacjach o wersji też nie ma śladu tej funkcji.
Też mam RWD i 20.09... ale dzisiaj zaczęła ściągać mapy 2023...Zrobi Ci się samo, nic nie musisz robić tylko cierpliwie czekać
Mam LR, soft 20.9, również pobrało w tle nowe mapy, nie wiedziałem kiedy dokładnieTeż mam RWD i 20.09... ale dzisiaj zaczęła ściągać mapy 2023...