2024.20

inter

Pionier e-mobilności
A ja bym dzisiaj przywalił w BMW na parkingu w Autopark tyłem.
Zahamowałem , wysiadłem , odległość to grubość kartki papieru i dalej cofać chciała po skosie . Wer 6 bez 1
Pewnie dlatego wypuścili 6.1 po twojej przygodzie ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie wiem ? W Xsie mi sie niepodoba ten gowniany mały ekran .To cudo tak upragnione szczególnie u tych co nie mieli T3 czy Y jest kompletnie niepotrzebne i zuboża funkcje ekranu centralnego .
X i S nie mają kilku fajnych rozwiązań .
Generalnie parkowanie jest do kitu od czasu podzialu na Beta i nasze FSD.
W dalszym ciągu nie parkuje między zapakowanymi samochdami jak nie ma lini . Kiedyś parkował.
I parkuje mułowato .

karolsko

Zadomawiam się
Mam ten sam problem, na sofcie 20.1 ale i wcześniejszych. Resety nie pomagają. O dziwo wcześniej się to nie zdarzało i problem zaczął występować (przynajmniej u mnie) dwa-trzy miesiące temu.
U mnie pierwszy raz tak się stało. Póki co problem zniknął i wszystko działa jak należy. Dzwoniłem na infolinie po pierwszych próbach resetu, które nic nie dały. Podobno wtedy robią zgłoszenie do Amsterdamu gdzie są zdalni serwisanci i próbują to ogarnąć online.
W moim przypadku samo się naprawiło po kilku kilometrach przejechanych po odcięciu zasilania. Ważne żeby brak zasilania trwał więcej niż 5min i żeby nie były podpięte urządzenia pod porty usb.

inter

Pionier e-mobilności
Kilka próbek Auto Parkowania.

daniel

Señor Meme Officer
Kilka próbek Auto Parkowania.
molto bene 🤌

Ale i tak bym się bał tak na milimetry wjeżdżać. Może z siedzienia kierowcy to lepiej widać, ale na filmie to się spociłem momentami.

inter

Pionier e-mobilności
To dali poprawe poprawki 2024.20.6.2 i chyba puszczone na całość.

kaziwich

Posiadacz elektryka
Nie wiem ? W Xsie mi sie niepodoba ten gowniany mały ekran .To cudo tak upragnione szczególnie u tych co nie mieli T3 czy Y jest kompletnie niepotrzebne i zuboża funkcje ekranu centralnego .
X i S nie mają kilku fajnych rozwiązań .
Generalnie parkowanie jest do kitu od czasu podzialu na Beta i nasze FSD.
W dalszym ciągu nie parkuje między zapakowanymi samochdami jak nie ma lini . Kiedyś parkował.
I parkuje mułowato .
Proste - jesli nie masz 20.6 to masz stary autopark