To bez tej aktualizacji działało jak włączyłem Tempomat aktywny.dlatego to działa tylko za innym samochodem przejeżdżającym na zielonym - jak w opisie aktualizacji
Liczę, że stoję pierwszy i zapala się światło więc jedzie.
To bez tej aktualizacji działało jak włączyłem Tempomat aktywny.dlatego to działa tylko za innym samochodem przejeżdżającym na zielonym - jak w opisie aktualizacji
Spotify też od jakiegoś czasu wymusza popychanie.Miałem okazję przetestować dzisiaj YT Music. Plus - generalnie działa, aplikacja całkiem funkcjonalna. Minus - po przerwie w działaniu Internetu wymaga popchnięcia, np. zmiany utworu. Możliwe, że zabrakło mi cierpliwości, żeby czekać, aż samo się odnajdzie.
Spotify też od jakiegoś czasu wymusza popychanie.
tez to zauważyłem od miesiaca, dwóch ze co jakis czas spotify sie zamraża i trzeba cofnąć lub do przodu... irytujące to jest. miałem nadzieje ze to poprawia a tu widze ze moze byc to samo...Spotify też od jakiegoś czasu wymusza popychanie.
Czy ta opcja działa z podstawowym AP, czy wymaga rozszerzenia do EAP bądź FSD?AP mi przejeżdżało na zielonym świetle kilkanaście razy. Dotychczas było bezbłędnie i płynnie.
Miałem też rozpoczęty przejazd na zielonym, ale włączyło się czerwone i samochód zatrzymał się płynnie, jak należy. Jest OK*
* Sprawdzałem tylko na nieskomplikowanych skrzyżowaniach
No niestety nic nie ruszyli z tym w aktualizacjachtez to zauważyłem od miesiaca, dwóch ze co jakis czas spotify sie zamraża i trzeba cofnąć lub do przodu... irytujące to jest. miałem nadzieje ze to poprawia a tu widze ze moze byc to samo...