Ciekawe czy wpłynie to dźwięk informujący o zmianie światłaPrawdopodobnie drobna zmiana w nowej wersji. Jeżdżę tedy codziennie i pierwszy raz widzę tak odczytaną sygnalizację świetlną.
Na wizualizacji widać wydzielony sygnalizator kierunkowy:
Ciekawe czy wpłynie to dźwięk informujący o zmianie światłaPrawdopodobnie drobna zmiana w nowej wersji. Jeżdżę tedy codziennie i pierwszy raz widzę tak odczytaną sygnalizację świetlną.
widziałem już taką wizualizację a jeszcze nie mam tego updatePrawdopodobnie drobna zmiana w nowej wersji. Jeżdżę tedy codziennie i pierwszy raz widzę tak odczytaną sygnalizację świetlną.
Jest już od baaaaardzo długiego czasu... Być może akurat nigdy Ci tak tego nie odczytało ale to nie jest nowość tej wersji ;-)Prawdopodobnie drobna zmiana w nowej wersji. Jeżdżę tedy codziennie i pierwszy raz widzę tak odczytaną sygnalizację świetlną.
A widzisz, niby człowiek jeździ, obserwuje, a a wyłapuje takie drobiazgi przypadkiemJest już od baaaaardzo długiego czasu... Być może akurat nigdy Ci tak tego nie odczytało ale to nie jest nowość tej wersji ;-)
co do gwałtownych hamowań zgadzam się i nie koniecznie fantomowe - ale na tempomacie czy autopilocie ciezko się jezdzi drogami dwukierunkowymi bo jak nadjedza ciezarówka z naprzeciwka i jestesmy na łuku drogi prawei zawsze jest panika w aucie - co się dzieje !!!! - auto hamuje ja gaz i jest nerwowo... rok temu nie był aż tak wyczulony na ciężarówki na przeciwległym pasie ruchu... obecnie to bardzo rzdko używam tempomatu bo zawsze jest jakaś akcja na drodze a jak jadą auta za mną to chyba mają niezły ubaw albo wkurw jak tak gwałtownie hamuje...Poza wspomnianym powyżej mnie najbardziej irytuje to że po którejś z ostatnich poprawek, systemy bezpieczeństwa samochodu zrobiły się zbyt wyczulone. Np. nawet na ustawieniach żeby reakcje były jak najpóźniejsze, samochód piszczy przy prawie każdej okazji dojeżdżania do innych aut na światłach. Nawet Bjorn w którymś filmiku o tym wspominał.
Do tego mam wrażenie że fantomowe hamowanie (i losowe zmiany prędkości) na autopilocie występują znaczenie częściej niż jakieś pół roku temu.
A że mapy są jedne z najgorszych to mamy to co mamy plus kierowanie po drogach polnych...Patrząc po zachowaniu auta, mam wrażenie, że odczytuje znaki ograniczenia prędkości, ale znaki np. terenu zabudowanego, wjadu na drogę ekspresową itd. odczytuje z mapy. Stąd takie dziwne sytuacje.
To takie eksperckie podejście. Masz już od prawie roku - gratuluję tych miesięcy stażu - i nie było od tego czasu aktualizacji, która była na plus! Dodają jedną rzecz i dwie spieprzą. Ja już bym sprzedał to auto.Tak z ciekawości to co spieprzyli tym razem w tej aktualizacji?
Mam samochód od prawie roku, i z każdą aktualizacją mam wrażenie że dodają coś nowego ale przy okazji spieprzą jedną lub dwie inne rzeczy.
Zaskakujące jest to, że u "tradycyjnych" producentów, wszystkie niedoróbki są traktowane jako tttm i olewane.To takie eksperckie podejście. Masz już od prawie roku - gratuluję tych miesięcy stażu - i nie było od tego czasu aktualizacji, która była na plus! Dodają jedną rzecz i dwie spieprzą. Ja już bym sprzedał to auto.
Ci ludzie, którzy mają to dziwne auto od 5-10 lat powinni już mieć w tym tempie totalnie spieprzone auta, a na samą myśl o tej marce powinno ich zbierać na wymioty.
P.S. Jakbyś nie odczytał, nie jestem złośliwy. To tzw. ironia. Piszę tak, bo nie lubię takiego podejścia pod tytułem "instaluję z wypiekami na twarzy, ale później chłodnym okiem eksperta wyłapię niedoskonałości"
Parę dziwnych zachowań znalazłem np. droga z Sochaczewa do Warszawy przez kampinos, w 2 miejscach zwalnia zawsze(nie phantom) z 90 do 60 parę, na łagodnym zakręcie, gdzie również są skrzyżowania i pasy. Za to w Błoniu jak jadę do Sochaczewa zawsze mi robi dziwny unik w tym samym miejscu. Najbardziej wkur... mnie jak mijają mnie motocykle z prawej oraz jak kogoś wypatrzy na rozbiegowym...co do gwałtownych hamowań zgadzam się i nie koniecznie fantomowe