Oprócz tego, że sprawdza to jak jest aktywny release to sam wyświetla komunikat w jest aktualizacja, ale ten mechanizm nie jest przewidywalny. U mnie aktualizacje przeważnie wpadały w czwartki lub z niedzieli na poniedziałek.Nie ma sposobu na wymuszenia. Auto raz dziennie sprawdza czy rollout je obejmuje. To losowa sprawa.. Mozesz przyspieszyć tylko pare godzin przez restart z rolek. Po restarcie też sprawdza
Też zauważyłem, że nie wyje na zakrętach że za chwilę wjadę w stojące auto.Zauważyłem, że po update pojawiły się dodatkowe linie prowadzące przy parkowaniu - pokazują jak przód "zachodzi" przy skręcaniu.
W "testowym" miejscu tesla dzisiaj nie zapikała bojąc się kolizji z zaparkowanymi samochodami (droga skręca w lewo i idzie w dół).
Klimatyzacja natomiast zaczęła dziwnie działać - przez chwilę po uruchomieniu samochodu "śmierdzi" z nawiewów jak by smarem silikonowym.
Zakup boosta w LR instalował od razu najnowszą wersję, w performansie to tylko przelew do Bronka albo MichałaWitam macie jakieś sprawdzone sposoby na wymuszoną aktualizację mam Tesla model Y Perfomance 2023 bez czujników i czekam na ASS i za chiny pańskie nie mam jeszcze ikony że jest aktualizacja mam oczywiście wybrany tryb "Zaawansowany" no i zakupiony pakiet autopilot rozszerzony... Co mogę zrobić ?
Przepraszam szanownych, ale ja pozwolę sobie zaproponować ofertę z okazji blekfrajer - u mnie tylko 99 pln!Przelej nam z Michałem po stówie i czekaj , wyjdzie taniej o ile wyjdzie ?![]()
Zastanawiam się do czego to można zastosować za wyjątkiem popisania (!?) się przed innymi ludźmi.Europejski Summon w chromowanej jeszcze Tesli.
Dla mnie to nic nowego w 2020 roku tak z nią sobie spacerowałem po parkingu ale idąc obok nie 6 m tylko o wiele więcej