Z tego co czytałem na reddit to nie do końca tak - właściciel tessie pisał, że chodzi o zmianę sposobu komunikacji, która dużo mniej obciąża API Tesli i on przepisuje apkę już od roku, dla nowszych modeli już od dawna działa, dla starszych jeszcze nie wszystko. Także wygląda na to, że podniesienie cen ma wymusić przepisanie softu firm trzecich na nowsze rozwiązanie.Pisałem na EW .Tesla pewnie dlatego ograniczyla i zmieniła niedawno korzystanie z API i wiele zewnętrznych aplikacji ma kłopoty lub nie działa .
To pewnie ma związek aby cieszyć nsie tym co juz bylo 6 lat temu u innych
Ciekawe ?@JM&JM To jeszcze muszę sprawdzić tylko czy sam Watch wystarczy by dostać się do auta
No i jak udało ci się sprawdzić ?To jeszcze muszę sprawdzić tylko czy sam Watch wystarczy by dostać się do auta 🤔
Sam zegarek bez telefonu nie zadziałaW każdym razie niektórzy deweloperzy apek mają problem .
Ciekawe ?
Jako że lubię mieć, to bym sie szarpnął na nielubianego Apla ale tylko na zegarek, bo caly system jak dla mnie to ....dla tych co wierzą w wilkołaki![]()
Bronek IOS nie taki strasznyW każdym razie niektórzy deweloperzy apek mają problem .
Ciekawe ?
Jako że lubię mieć, to bym sie szarpnął na nielubianego Apla ale tylko na zegarek, bo caly system jak dla mnie to ....dla tych co wierzą w wilkołaki![]()
Tu też jak już go sparujesz i skonfigurujesz to może go na siłę używać samodzielnie. Ale bez telefonu go nie skonfigurujesz, a i późniejsze używanie samego Apple Watch’a bez iPhone’a (mimo że z LTE) okroi go z dostępnych funkcji mocoooo 😉Miałem .... więc? Mam teraz zegarek z lte i aby sterowac Teslą płacić i oglądać nawet internet (zabawne na takim ekranie) nie muszę mieć połączenia z telefonem.
Fakt przy konfiguracji zegarka lepiej miec łatwiej