U mnie tak 1/10 źle zadziała. Pewnie jeszcze to dopracowali.Spoko. Autobieg fajna sprawa, chociaż nie zawsze dobrze działa. Naciskasz hamulec włącza się bieg, naciskasz gaz i jazda. Cofasz, naciskasz hamulec, włącza się bieg do przodu, Owszem, nie zawsze działa to idealnie.
Bardzo dobrze, tak dobrze że potem jak nie zadziała to irytuje że musisz palcem zmienić kierunek. Głównie jest to sytuacja gdy jedziesz normalnie i chcesz nagle cofać.Autobiegi w TM3jak kto się sprawuje w S i X ?
Chyba cięzko juz coś wymyśleć.
Asystent głosowy AIChyba cięzko juz coś wymyśleć.
Twój pomysł na android auto to mrzonka.Zakład że nie?
-Kalendarz. Z terminarzem. Takim prawdziwym, zintegrowanym z autem i np. google.
-android auto/apple car w jakiejkolwiek postaci
Nie mam czasu pisac xD
Będzie jest dawno zapowiedziany.Asystent głosowy AI![]()
A nie ma? Jak dasz wydarzenie z lokalizacją w kalendarzu google to sam ustawia nawigację przed wyjazdem.-Kalendarz. Z terminarzem. Takim prawdziwym, zintegrowanym z autem i np. google.
A głosowo mogę dodać wydarzenie przez interfejs auta? Tak aby nie odrywać oczu od drogi?A nie ma? Jak dasz wydarzenie z lokalizacją w kalendarzu google to sam ustawia nawigację przed wyjazdem.
Przez telefon. Przez samochód nie próbowałem.A głosowo mogę dodać wydarzenie przez interfejs auta? Tak aby nie odrywać oczu od drogi?