2024.44

zlp

Pionier e-mobilności
Spoko. Autobieg fajna sprawa, chociaż nie zawsze dobrze działa. Naciskasz hamulec włącza się bieg, naciskasz gaz i jazda. Cofasz, naciskasz hamulec, włącza się bieg do przodu, Owszem, nie zawsze działa to idealnie.

inter

Pionier e-mobilności
Spoko. Autobieg fajna sprawa, chociaż nie zawsze dobrze działa. Naciskasz hamulec włącza się bieg, naciskasz gaz i jazda. Cofasz, naciskasz hamulec, włącza się bieg do przodu, Owszem, nie zawsze działa to idealnie.
U mnie tak 1/10 źle zadziała. Pewnie jeszcze to dopracowali.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Autobiegi w TM3 :) jak kto się sprawuje w S i X ?
Bardzo dobrze, tak dobrze że potem jak nie zadziała to irytuje że musisz palcem zmienić kierunek. Głównie jest to sytuacja gdy jedziesz normalnie i chcesz nagle cofać.
Troche trzeba też nauczyć się z tego korzystać. Kierunek zmienia się gdy spełnimy 2 warunki: hamulec plus odkrecenie kół w druga stronę. No i właśnie gdy zatrzymasz się na wprost i chcesz np cofnąć prostopadle to wtedy moze nie zatrybić bo wcześniej kierownica nie była skręcona w druga stronę

lvlthn

Pionier e-mobilności
Chyba cięzko juz coś wymyśleć.

Zakład że nie?

-Kalendarz. Z terminarzem. Takim prawdziwym, zintegrowanym z autem i np. google.
-android auto/apple car w jakiejkolwiek postaci

Nie mam czasu pisac xD

inter

Pionier e-mobilności
Zakład że nie?

-Kalendarz. Z terminarzem. Takim prawdziwym, zintegrowanym z autem i np. google.
-android auto/apple car w jakiejkolwiek postaci

Nie mam czasu pisac xD
Twój pomysł na android auto to mrzonka.

inter

Pionier e-mobilności

daniel

Señor Meme Officer
A nie ma? Jak dasz wydarzenie z lokalizacją w kalendarzu google to sam ustawia nawigację przed wyjazdem.

lvlthn

Pionier e-mobilności
A nie ma? Jak dasz wydarzenie z lokalizacją w kalendarzu google to sam ustawia nawigację przed wyjazdem.
A głosowo mogę dodać wydarzenie przez interfejs auta? Tak aby nie odrywać oczu od drogi?