2024.44

Krisou

Zadomawiam się
Ale tam jakoś trzeba to uzbroić, możesz opisać jak działa otwieranie klapy z S3XY? No przecież Commander nie wie z której strony auta stoimy(chyba), jakos jak oglądałem prezentacje to mi cos nie pasowało i postanowiłam że poczekam na rozwiązanie od Tesli.

A apropo Commandera to wymieniłem na gen2 i teraz w końcu wyłącza mi autopilota przy przekraczaniu 140
Któryś już raz czytam o tym, że musi być Gen2 do tego a mi działa na Gen1 😉🤔

zibizz1

Pionier e-mobilności
Któryś już raz czytam o tym, że musi być Gen2 do tego a mi działa na Gen1 😉🤔
A masz nowszego S/X? Enhauto odpisało mi ze w przypadku mojego samochodu działać będzie tylko z gen2. Moze sobie stwierdzili ze ich właścicieli stać na wymianę ( i chyba mają rację )

inter

Pionier e-mobilności
Ale tam jakoś trzeba to uzbroić, możesz opisać jak działa otwieranie klapy z S3XY? No przecież Commander nie wie z której strony auta stoimy(chyba), jakos jak oglądałem prezentacje to mi cos nie pasowało i postanowiłam że poczekam na rozwiązanie od Tesli.

A apropo Commandera to wymieniłem na gen2 i teraz w końcu wyłącza mi autopilota przy przekraczaniu 140
Mam ustawione, klikam 2x na zamek otwierarcia drzwi, wyswietla sie na ekranie mikrofon, znak że jest uzbrojone otwarcie bagażnika. Podchodząc migają migacze i w zależności jaki jest czas otwiera się bagażnik.
Mam GEN1.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Mam ustawione, klikam 2x na zamek otwierarcia drzwi, wyswietla sie na ekranie mikrofon, znak że jest uzbrojone otwarcie bagażnika. Podchodząc migają migacze i w zależności jaki jest czas otwiera się bagażnik.
Mam GEN1.
Ale klikasz na ekranie samochodu w kłódkę? Przed opuszczniem go np wychodząc do sklepu? I po powrocie jeśli nie otworzysz dość szybko drzwi otwiera się bagażnik. Zrozumiałem?

A co gdy nie kliknę na ekranie? A w drodze powrotnej np przy okazji coś kupie i będe chciał schować do bagażnika? To się nie otworzy bo nie uzbroiłem wcześniej.

Albo co gdy zrezygnuje z wiekszych zakupów i wracając do auta spotkam znajomego? To wtedy bagażnik się otworzy. Dobrze że przynajmnie można z ekranu zamknąć

inter

Pionier e-mobilności
Tesla Holiday Update 2024

inter

Pionier e-mobilności
Ale klikasz na ekranie samochodu w kłódkę? Przed opuszczniem go np wychodząc do sklepu? I po powrocie jeśli nie otworzysz dość szybko drzwi otwiera się bagażnik. Zrozumiałem?

A co gdy nie kliknę na ekranie? A w drodze powrotnej np przy okazji coś kupie i będe chciał schować do bagażnika? To się nie otworzy bo nie uzbroiłem wcześniej.

Albo co gdy zrezygnuje z wiekszych zakupów i wracając do auta spotkam znajomego? To wtedy bagażnik się otworzy. Dobrze że przynajmnie można z ekranu zamknąć
Nie klikam w ekran, to tylko info że jest aktywowane. Masz czas aby sie bagażnik nie otworzył, wystarczy otworzyć drzwi.

lvlthn

Pionier e-mobilności
Tesla Holiday Update 2024
Eh?

Bardziej jak zwykły update. Chyba najsłabszy update świąteczny do tej pory.
Autobiegi już były(beta) chyba że rozszerzyli funkcjonalność(w co wątpię)

No niby coś tam jest, ale strasznie cienko.

inter

Pionier e-mobilności
Eh?

Bardziej jak zwykły update. Chyba najsłabszy update świąteczny do tej pory.
Autobiegi już były(beta) chyba że rozszerzyli funkcjonalność(w co wątpię)

No niby coś tam jest, ale strasznie cienko.
Chyba cięzko juz coś wymyśleć.